Praėjusių metų „Eurovizijos“ dalyviai „Triana park“ pristato naują albumą

Viena ekstravagantiškiausių Latvijos grupių bei praėjusių metų šalies atstovai „Eurovizijos“ dainų konkurse – grupė „Triana Park“ Lietuvos klausytojams pristato naujausią albumą „Alive“ bei singlą „Home“.

Triana Park.<br>Organizatorių nuotr.
Triana Park.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2018, 11:24 AM, atnaujinta Apr 19, 2018, 3:57 PM

„Tai daina apie žmones, su kuriais jaučiamės saugūs. Lyg namuose“, – kūrinį „Home“ pristato grupės nariai.

Nors kūrinys sukurtas prieš metus, „Triana Park“ jo išleisti vis nesiryžo ir pristatydavo savo gerbėjams tik koncertų metu. „Kai išgirdom, jog mūsų klausytojai koncertuose šią dainą dainuoja kartu su mumis, o po jų sulaukdavom vis dažnesnių klausimų kada ją išleisime, supratom, kad jau metas. Geriau vėliau, nei niekada. Tiesa?“ – teigia „Triana Park“ nariai.

Šiuo kūriniu ir naujausiau albumu „Alive“ grupė savo kūrybos kryptį pasuko kiek švelnesnės pop muzikos kryptimi, tačiau teigia, jog nenori savo kūrybos apsibrėžti vienu stiliumi ir sieks išlaikyti savo ekstravagantiškų blogiukų įvaizdį.

Antrąjį grupės albumą „Alive“, kurį nuo šiandien galima išgirsti visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose, sudaro 13 dainų, tarp kurių – šiandien pristatoma „Home“ bei praėjusių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse Kijeve pristatyta „Line“.

„Esam labai laimingi, galėdami pasidalinti savo muzika su fanais visame pasaulyje ir kaimyninėje Lietuvoje. Po kūrybinės pertraukos, praleistos mūsų rūsyje įsikūrusioje studijoje, nekantraujam grįžti į sceną!“, – teigia grupės nariai ir atskleidžia, jog šių metų rudenį kelis pasirodymus surengs ir mūsų šalyje.

Susikūrusi 2008 metais, dešimttūkstantines singlų perklausas skaičiuojanti, o savo kūryboje pop, elektronikos, hip hop ir roko muzikos stilius sujungianti grupė yra išleidusi tris studijinius albumus – debiutinį „EnterTainment“ (2010), mini albumą „Triana Park“ (2014) bei šiandien pristatomą „Alive“.

Gyvais ir energingais pasirodymais garsėjanti grupė yra sugrojusi beveik visuose Latvijos festivaliuose, taip pat susilaukė pripažininimo ir už gimtosios šalies ribų. „Triana Park“ buvo pakviesti dalyvauti festivaliuose „SXSW“ (JAV), „Reeperbahn“ (Vokietija), „Eurosonic Noordeslag“ (Nyderlandai), „Waves Bratislava“ (Slovakija), „Waves Vienna“ (Austrija) ir „Siirt Gapgenc festival“ (Turkija).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.