I. Zasimauskaitė su vyru – jau Portugalijoje: prieš „Euroviziją“ – dar vienas nuotykis

„Eurovizijos“ konkursas Portugalijos sostinėje Lisabonoje prasidės gegužės 8-ąją, tačiau Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė jau vieši šioje šalyje.

Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-20 19:37

Penktadienį dainininkė į Portugaliją išvyko atlikti svarbios užduoties – čia iki pirmadienio viešėsianti atlikėja filmuosis „euroviziniame“ atviruke.

Tai – pusės minutės trukmės filmukas, kuris konkurso metu rodomas prieš kiekvieno atlikėjo pasirodymą.

Kasmet jam pasirenkama vis kita formulė – pavyzdžiui, Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės duetas, Lietuvai atstovavęs „Eurovizijoje“, filmavosi ir Lietuvoje, ir Austrijoje, kur vyko konkursas. O Švedijoje prieš dvejus metus vykusios „Eurovizijos“ rengėjai nusprendė atlikėjus filmuoti jų gimtosiose šalyse – todėl Donatas Montvydas atvirukui įsiamžino Vilniuje ir Trakuose.

Portugalijoje vyksiančios „Eurovizijos“ rengėjai grįžo prie sumanymo per atlikėjų prisistatymus kuo gražiau parodyti šią šalį. Todėl visų šalių artistai per šiuos du mėnesius keliavo į Portugaliją ir prieš kameras atliko įvairias užduotis.

Atvirukų scenarijus turėtų būti paslaptis, tačiau daugelio šalių atlikėjai apie tai kalba gana atvirai.

Pavyzdžiui, airių dainininkas Ryanas O'Shaughnessy lrytas.lt pasakojo, kad jam teko nardyti. „Maniau, kad bus smagu, bet tai buvo gana sudėtinga“, - juokėsi dainininkas.

I.Zasimauskaitė savo kortų irgi neslėpė. „Žinau, kad mums teks kopti į kalną ir važiuoti prabangia mašina“, - lrytas.lt pasakojo dainininkė.

Į Portugaliją ji išvyko kartu su savo vyru Mariumi Kiltinavičiumi. Lrytas.lt žiniomis, pamatę Ievos vaizdo klipą ir pasirodymą Lietuvos atrankos finale, kuriuose dalyvavo jos sutuoktinis, konkurso rengėjai nusprendė atvirukui porą nufilmuoti kartu.

Beje, atviruko filmavimas Portugalijoje turėjo vykti anksčiau, tačiau jį vis atidėliojo patys konkurso rengėjai, laukdami geresnio oro.

Iš Portugalijos I.Zasimauskaitė grįš pirmadienį, o po kelių dienų vėl kels sparnus į Lisaboną. Mat jau kitą savaitgalį jos laukia pirmoji repeticija arenoje, kurioje vyks „Eurovizija“.

Per pastarąjį mėnesį „eurovizinius“ renginius Rygoje, Londone, Amsterdame, Tel Avive aplankiusi dainininkė neslėpė, jog kartais jaučia nuovargį, tačiau jau nekantriai laukia lemiamos kovos pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

Pirmą sykį Portugalijoje viešinti, bet dar nuo vaikystės šią šalį aplankyti svajojusi dainininkė kitą savaitę Lietuvoje surengs ir spaudos konferenciją, kurioje žada papasakoti daugiau savo būsimojo pasirodymo detalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.