„The Roop“ kiekvienam koncerto klausytojui žada po dovaną

Prabėgus grupės „The Roop“ koncertams Kaune ir Klaipėdoje, atlikėjai su nekantrumu laukia finalinio pasirodymo Vilniuje. Žadamos dvi naujienos, kurių nebuvo ankstesniuose koncertuose.

Grupės The Roop koncertas.<br>A.Verbalaitės nuotr.
Grupės The Roop koncertas.<br>A.Verbalaitės nuotr.
Grupės The Roop koncertas.<br>A.Verbalaitės nuotr.
Grupės The Roop koncertas.<br>A.Verbalaitės nuotr.
Grupės The Roop koncertas.<br>A.Verbalaitės nuotr.
Grupės The Roop koncertas.<br>A.Verbalaitės nuotr.
Grupės The Roop koncertas.<br>A.Verbalaitės nuotr.
Grupės The Roop koncertas.<br>A.Verbalaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-04-25 10:04

Su programa „Yes, I Do“ grupė „The Roop“ jau aplankė Kauno ir Klaipėdos publiką. Muzikantai pasakoja, jog buvo jaučiamas stiprus ryšys su klausytojais.

„Matome, kad žmonės žino mūsų kūrinius ir dainuoja kartu. Net ne vieną ir ne tris. Tuomet jaučiasi bendrumas, teigiama energija, galiausiai – nebereikia pompastikos, blizgučių, užtenka atviro jausmo, kuriuo norisi dalintis“, – savo įspūdžius pasakoja grupės vokalistas Vaidotas Valiukevičius.

„The Roop“ vilniečiams yra paruošę dvi naujienas, ko prieš tai koncertuose nebuvo. Likus dienai iki pasirodymo grupė atskleidžia, kad menų fabrike „Loftas“ bus apšildantis atlikėjas su unikaliu balsu – Karolis Rupkus. Muzikantai juokauja, kad pasirinko jį dėl pavardės skambesio ROOPkus.

„Iš tiesų, man labai džiugu, kad galėsiu atidaryti šių vyrukų koncertą „Lofte“. Labai gerbiu Vaidotą ir visą jo komandą už tai, ką jie daro ir kiek meilės įdeda į savo kūrybą. Tad pradėti šios grupės koncertą – man tikra privilegija“, – jausmais prieš koncertą dalinasi Karolis Rupkus.

„Mums patiko Karolio balsas bei muzika. Ji atrodo prasminga, o tai svarbiausia“, – prideda „The Roop“.

Antroji naujiena – pirmą kartą bus atliktas duetas su charizmatiškąja atlikėja Migloko. Kaip pasakoja Vaidotas Valiukevičius, jų abiejų kūryba labai sutapo ir daina gimė greitai.

„Jau visus metus galvojome apie duetą ir pagaliau su Migloko susitikome. Ta daina atsirado greitai ir lengvai, be didelių pastangų. Sutapo mūsų kūryba ir tikime, kad žmonės šį dainos spinduliuojamą lengvumą pajaus“,– mintimis apie pasirodysiantį duetą dalinasi „The Roop“ vokalistas.

Atlikėja taip pat neatskleidžia daug detalių, tačiau teigia nekantriai laukianti, kada žmonės galės išgirsti jų bendrą darbą su V.Valiukevičiumi.

„Esu labai laiminga, kad sukūrėme gabalą su Vaidotu. Susitikome ir tiesiog, kaip angelu aplankyti, per valandėlę sukūrėme melodiją, po to Vaidotas parašė žodžius. Labai nekantrauju pristatyti publikai mūsų dainą ir džiaugiuosi, kad pažįstu tokį talentingą ir puikiai bendradarbiaujantį žmogų“, – pasakojo atlikėja Migloko.

Be visų svečių scenoje, atliekamos muzikos, grupė žada dar ir dovanėles kiekvienam asmeniškai, apsilankiusiam koncerte „Lofte“ balandžio 26 dieną, ketvirtadienį.

Tarp pažadų nuskamba ir užuomina, jog pasibaigus koncertams, naujienų iš grupės ir toliau bus – pavyzdžiui gegužės gale išleistas grupės „The Roop“ mini albumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.