Pamatykite: I. Zasimauskaitė filme atskleidė tai, ką žinojo tik jos artimieji

Šeštadienį į Lisaboną išvyksianti dainininkė Ieva Zasimauskaitė prieš kelionę pristatė dvidešimties minučių trukmės filmą, kuriame savo asmeninio gyvenimo detales atskleidė labiau, nei bet kada anksčiau.

Ieva Zasimauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
I.Zasimauskaitės dvasinis mokytojas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
I.Zasimauskaitės dvasinis mokytojas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 27, 2018, 12:42 PM

„Tai meninis trumpametražis filmas, kuriame atskleidžiama Ievos vidinė kelionė. Tai istorija apie prasmės paieškas, meilę Mariui, Dievą, pakilimus ir nuosmukius“, - taip pristatomas filmas, kurį galima pamatyti internete.

Pasirūpinta ir angliškais subtitrais – kad apie Ievos kelionę galėtų iš pirmų lūpų sužinoti ir „Eurovizijos“ konkurso gerbėjai užsienyje.

Filme dainininkė atvirai pasakoja apie savo santuoką, prieš kelerius metus Barselonoje patirtą panikos priepuolį, kuris paskatino ieškoti prasmės ir Dievo.

Filmuotoje medžiagoje pasirodo ir dainininkės, kuri priklauso krišnaitų judėjimui, dvasinis mokytojas, rodomos jos triumfo Lietuvos nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje akimirkos.

Filmas pavadintas „Mayi“ - sanskrito kalba tai reiškia energiją. I.Zasimauskaitė anksčiau yra užsiminusi, kad ateityje tai bus jos sceninis slapyvardis.

„Šiandien aš dalinuosi istorija, kuri pakeitė mano gyvenimą ir tikrąja ta žodžio prasme suteikė neišmatuojamą džiaugsmą ir laimę. 

Kodėl? Kam visa tai? Ar būna sunku? Ar viskas taip paprasta? 

Įsijunkit tada, kai turėsit nepertraukiamas 20 minučių, nuo pradžių iki galo, o tada dar 5 minutes apmąstymams ir dar 5 minutes klausimams ir komentarams.

Aš esu be galo dėkinga už kiekvieną jūsų minutę, kurią skiriate laiškams ir dėmesiui, šitą ypatingą laikotarpį man“, - taip filmą pristato I.Zasimauskaitė.

Šeštadienį su gausia delegacija į „Eurovizijos“ konkursą išvyksianti Lietuvos atstovė pasirodys pirmajame konkurso pusfinalyje, kuris vyks gegužės 8 dieną.

Filmas „Mayi“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.