Lietuvos delegacija įsikūrė Portugalijoje: Ievai Zasimauskaitei – menki nesklandumai viešbutyje

Savo eurovizinę kelionę ankstyvą šeštadienio rytą pradėjusi Ieva Zasimauskaitė pagaliau pasiekė pirmąjį kelionės tikslą – viešbutį. Visą dieną keliavusi atlikėja drauge su Lietuvos delegacija įsikūrė Lisabonos centre esančiame viešbutyje. Tiesa, įžengusi į dviejų kambarių apartamentus atlikėja kiek nuliūdo pamačiusi, jog neturės galimybės maisto gamintis pati, tačiau vienas iš kambarių, jos manymu, bus itin tinkamas meditacijai.

 I.Zasimauskaitė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 I.Zasimauskaitė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

 Miglė Dauskurdienė, LRT.lt 

2018-04-29 13:20, atnaujinta 2018-04-29 13:24

„Labai mėgstame patys gaminti sau maistą, tad virtuvėlės tikrai, deja, trūks. Tiesa, viešbučio administracija žadėjo į kambarį pristatyti bent jau maisto trintuvą. Be to, visai netoli nuo viešbučio yra įsikūręs mums tinkantis restoranas, tad ketiname maitintis ten“, – apžiūrėjęs kambarį kalbėjo eurovizininkės vyras Marius Kiltinavičius.

Tiesa, vienas iš dviejų kambarių atlikėjai ir jos vyrui pasirodė itin tinkamas meditacijai. I. Zasimauskaitė juokavo, jog jos apartamentai – tokie erdvūs, kad juose galima rengti spaudos konferencijas.

Prieš ketvirtą val. ryto šeštadienį atsikėlusi I. Zasimauskaitė tvirtino, jog toks ankstyvas metas, kitaip, nei didžiajai delegacijos daliai, yra visiškai įprastas.

„Šįryt kėliausi prieš 4 val., bet man tai nėra labai ankstyvas metas. Paprastai aš ir nubundu ketvirtą ryto medituoti. Bet, žinoma, tuomet nenaktinėju iki vidurnakčio, stengiuosi atsigulti apie 21 val.“, – apie savo režimą pasakoja atlikėja.

Kaune gyvenanti atlikėja pastaruoju metu dėl eurovizinių reikalų labai daug laiko praleidžia kelyje tarp laikinosios sostinės ir Vilniaus, arba net apsistoja sostinėje. Taip buvo ir šiąnakt – atlikėja pasakojo prieš skrydį likusi nakvynės arčiausiai Vilniaus oro uosto esančiame viešbutyje.

„Nakvojome Vilniuje, bet miegojome tik dvi ar tris valandas, nes labai ilgai ruošėmės. Vilniuje turėjau begalę darbų prieš tai, tad ir likome nakvynės. Deja, lagamino nebuvau susikrovusi iš anksto, ir per jį vakar pavėlavau visur, kur tik buvo įmanoma: į suplanuotą vokalo pamoką, fotosesiją ir du interviu. Tikėjausi, kad viskas į jį tilps gerokai lengviau“, – juokėsi į Lisaboną atvykusi atlikėja.

I. Zasimauskaitė didžiausiame Europos dainų konkurse pasirodys gegužės 8-ąją, pirmojo pusfinalio metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.