F. Kirkorovas Portugalijoje atšventė gimtadienį: linksminosi su „Eurovizijos“ žvaigždėmis

Rusijos popžvaigždei Filipui Kirkorovui pirmadienį sukako 51-eri. Ta proga populiarus dainininkas surengė vakarėlį Portugalijos sostinėje Lisabonoje, kuri ruošiasi kitą savaitę vyksiančiam „Eurovizijos“ dainų konkursui.

F.Kirkorovas (antras iš dešinės) šventė su „Eurovizijos“ atlikėjais, tarp jų – Norvegijai vėl atstovausiančiu A.Rybaku (trečias iš dešinės).<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
F.Kirkorovas (antras iš dešinės) šventė su „Eurovizijos“ atlikėjais, tarp jų – Norvegijai vėl atstovausiančiu A.Rybaku (trečias iš dešinės).<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2018, 2:53 PM

Į Lisaboną F.Kirkorovas atvyko ne kaip turistas, o kaip vienos konkurse skambėsiančių dainų autorius.

Ankstesniais metais ukrainietei Ani Lorak, baltarusiui Koldunui, rusui Sergejui Lazarevui ir kitiems „Eurovizijos“ dalyviams talkinęs F.Kirkorvas šįmet „treniruoja“ Moldovos komandą – į konkursą atvyko su šios šalies grupe „DoReDos“. 

„Eurovizijoje“ ji atliks F.Kirkorovo parašytą dainą „My Lucky Day“, pasirodymu rūpinasi dainininko bičiulis, žinomas graikų režisierius Fokas Evangelinos.

Moldovos grupė pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje – gegužės 10-ąją. Lietuvos atlikėja I.Zasimauskaitė dainuos pirmajame – gegužės 8-ąją.

Į Lisaboną savaitgalį atvykęs Filipas nusprendė gimtadienį atšvęsti vieno šio miesto viešbučio bare, iš kurio atsiveria įspūdinga miesto panorama.

Jo pasveikinti rinkosi ne tik Moldovos grupė „DoReDos“, su kuria F.Kirkorovas neseniai viešėjo Lietuvoje, bet ir konkurso dalyviai iš kitų šalių – Islandijos, Baltarusijos, Kipro, Graikijos, Azerbaidžano, Bulgarijos.

Kai kurie jų ne tik sveikino dainininką, bet ir atliko savo konkursines dainas. Vakaro staigmena tapo S.Lazarevo pasirodymas – šis 2016-aisiais Rusijai atstovavęs atlikėjas taip pat pasirodė vakarėlyje.

Lietuvos atstovės I.Zasimauskaitės vakarėlyje nebuvo, nors ji su F.Kirkorovu susipažino kovo mėnesį Rygoje, kai viename išankstinių „eurovizinių“ renginių dalyvavęs dainininkas pakvietė ją apsilankyti savo koncerte.

„Turėjome kvietimą į vakarėlį, tačiau diena buvo ilga, važiavome į ekskursiją, tad nusprendžiau pailsėti.

Mano įprasta dienotvarkė tokia, kad mėgstu anksčiau eiti miegoti, tad į vakarėlį nėjome“, – sakė lietuvių dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.