Paviešintos šokiruojančios detalės apie Avicii mirtį: susižalojęs didžėjus nukraujavo

Balandžio 20-ąją miręs vienas garsiausių pasaulio didžėjų Avicii mirė nuo didelio kraujo netekimo, antradienį skelbia interneto svetainė TMZ.

 Avicii.<br> AP nuotr.
 Avicii.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2018, 1:44 PM, atnaujinta May 2, 2018, 11:04 AM

Cituodama „artimus tyrimui šaltinius“, ji praneša, kad 28-erių švedų garsenybė, kurios tikrasis vardas – Timas Berglingas, nusižudė Omano mieste Maskate.

Mirties priežastis oficialiai nėra patvirtinta, tačiau muzikanto šeima išplatino atvirą laišką, kupiną užuominų, jog tai buvo savižudybė.

Laiške rašoma, kad T.Berglingui sunkiai sekėsi tvarkytis su šlovės iššūkiais, jis skausmingai priėmė tai, jog dėl savo populiarumo tavo viešu asmeniu ir nuolat buvo dėmesio centre.

Anot hito „Wake Me Up“ autoriaus artimųjų, viskas, kas jam rūpėjo, buvo kurti muziką, tačiau populiarumas ir su juo susiję įsipareigojimai reklamuotis jam buvo didelių sunkumų kelianti darbo dalis.

„Jis daugiau nebegalėjo. Jis norėjo ramybės“, – rašė Avicii šeima.

TMZ žiniomis, Omane atostogavęs muzikantas pats susižalojo ir mirė netekęs kraujo.

Kaip skelbia britų leidinys „Daily Mail“, prieš mirtį didžėjus draugavo su čekų kilmės amerikiečių manekene Tereza Kačerova – kaip patėvis rūpinosi jos sūnumi iš ankstesnių santykių. Didžėjus net buvo pradėjęs darytis tatuiruotę ant rankos, kurioje buvo mylimosios atvaizdas.

2011-aisiais išgarsėjęs Avicii buvo vienas populiariausių elektroninės šokių muzikos kūrėjų, bendradarbiavęs su Madonna, „Coldplay“ ir kitomis ryškiausiomis muzikos žvaigždėmis.

Kaip atvirame laiške rašė jo šeima, drovus ir viešumo nemėgstantis kūrėjas jaudulį bandydavo malšinti alkoholiniais gėrimais. Didžėjų kamavo depresijos priepuoliai ir pankreatitas – dėl silpnos sveikatos 2016-aisiais jis baigė koncertinę veiklą ir pastaruosius pusantrų metų dirbo tik įrašų studijoje.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.