Grupė „Willie Valo“ pristato naujausią savo kūrinį bei vaizdo klipą dainai „Atspindys“

Tik pernai debiutavę atlikėjai jau spėjo sulaukti ne vieno kvietimo koncertuoti didžiausiuose Lietuvos muzikos festivaliuose, savo vardą išvydo ir Lietuvos Hiphopp Muzikos Apdovanojimų Metų Spurto nominantų kategorijoje.

 Grupė Willie Valo pristato naujausią savo kūrinį bei vaizdo klipą dainai „Atspindys“.<br> L.Šimelevičiaus nuotr.
 Grupė Willie Valo pristato naujausią savo kūrinį bei vaizdo klipą dainai „Atspindys“.<br> L.Šimelevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-02 11:25

„Debiutavome, koncertavome, labai smagu, bet ką dabar kuriame yra kitas laiptelis, o pačioje tikslų viršūnėje matome mūsų debiutinio albumo kontūrus. O iki jo trūksta poros žingsnių, nekantraujam pasidalinti naujienomis“ – sako „Willie Valo“ įkvėpimo variklis Vilhelmas.

Filmuoti teko ne itin geromis oro ar gyvenimo sąlygomis.

„Visų pirma, tai teko išnuomoti vieno garsaus, tik jau neveikiančio klubo patalpas ir jas nuo nulio prikelti iki lygio, tinkamo ne tik filmuoti, bet ir švęsti vieno iš mūsų gimtadienį.

Misiją įvykdėme, gal kiek per stipriai. Kitoje scenoje turėjome užtverti vieną judriausių Vilniaus gatvių. Tam reikėjo policijos leidimų, bet jie buvo mažiausia bėda.

Filmavimo metu pūtė toks šiaurys, kad Vilhelmas nušalo ir vėjas išpustė jo taip mylėtus ūsus, o kitam grupės nariui, Valdui, prišalo kepurė prie ką tik vaškuotos plikės.“ – guodžiasi grupė „Willie Valo“.

Vaizdo klipo kūrimu rūpinosi talentingų kūrėjų komanda.

„Pats darbas buvo tikslus ir aiškus. Turėjome aiškią viziją ir tikslą, ką norime pasiekti ir kaip perteikti pagrindinę mintį. Filmavimo procesas turėjo savo nesklandumų, kuriuos sugebėjome išspręsti ir susidėti viską į teisingus rėmus.

Visame kūrybiniame procese labiausiai patiko grupės narių reakcijos sužinojus ką teks daryti ir patirti būsimoje scenoje. Žinoma, filmavimas naktį, viduryje sankryžos, išties buvo linksmas ir žavus sprendimas perteikiantis grupės pasirodymą.“ – šypsosi Deividas, o jam pritariamai linksi Beatričė ir Stella.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.