Iš projekto „Mes vieno kraujo“ iškritęs Evaldas Vaikasas pristato dainą „Viena“

Neseniai iš projekto „Mes vieno kraujo“ iškritęs dainininkas Evaldas Vaikasas pristato romantišką dainą „Viena“.

 Evaldas Vaikasas.
 Evaldas Vaikasas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2018, 4:15 PM, atnaujinta May 7, 2018, 4:16 PM

Daina apie ilgesį, švelnumą, artumo troškimą. Juk kartais taip sunku laukti susitikimo su mylimu žmogumi“, – apie savo dainą pasakoja atlikėjas.

Dainininkas sako, kad daina subalansuota ieškantiems romantikos ir šiuolaikiško skambesio. „Kartais žmonės taip ir nesuranda tos vienintelės gyvenimo meilės, bet daina – ne apie tai“, – šypteli Evaldas. Anot jo, panašių jausmų jis yra patyręs ir savo gyvenime. „Pavasaris, vasara – juk dabar viskas sukasi apie jausmus – gal daina juos atlieps“, – sako atlikėjas.

Paklaustas apie dalyvavimą projekte „Mes vieno kraujo“, Evaldas sako puikiai supratęs žaidimo taisykles, tad nesigaili iškritęs, kaip tik, džiaugiasi sulaukęs pagyrų ir gražių žodžių.

„Dalyvavimas projekte buvo labai smagi patirtis. Šis projektas – puiki galimybė pabūti ir pamatyti save kituose amplua. Man labai patiko įsikūnyti į kitus atlikėjus. Be to, teko „tapti“ moterimi, o to gyvenime dar nebuvau išbandęs“, – juokiasi dainininkas.

Evaldas pasakoja, kad pavasarį pasitiko labai energingai – atrado naujų pomėgių, aktyviai sportuoja.

„Šiuo metu gyvenimas kupinas optimizmo, kūrybos ir muzikos. Esu laimingas, kai dainuoju. Muzikos į nieką gyvenime nekeisčiau“, – energingai kalba Evaldas ir tikisi, kad naujoji jo daina „Viena“ sulauks klausytojų dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?