Grupė „Pikaso“ pristato „Eurovizijos“ lietuvių dainos kompozitoriaus kūrinio akustinę versiją

Grupė „Pikaso“ ruošiasi didžiausiam šių metų koncertui, kuris vyks jau liepos 20 d. Palangos koncertų salėje. Besiruošdami pasirodymui vaikinai taip pat pristato ir dainos „Paliksiu žinutę“ akustinę versiją. Šią dainą grupei sukūrė šiųmetės „eurovizinės“ Ievos Zasimauskaitės dainos kompozitorius Vytautas Bikus.

 Grupė „Pikaso“.<br> Harizmos nuotr.
 Grupė „Pikaso“.<br> Harizmos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2018, 1:52 PM, atnaujinta May 9, 2018, 1:55 PM

Pasiruošimas didžiausiam metų pasirodymui, užbaigsiančiam jubiliejinį turą „18+“, vyksta intensyviai. Vaikinai nesišvaisto tuščiais pažadais ir tikina, jog koncerto žiūrovai išvys viską, ką grupė yra padariusi ir sukūrusi geriausio. Jau pradėtos derinti ir konkrečios koncerto detalės, ruošiama stipriausia iki šiol programa.

Dainos „Paliksiu žinutę“ akustinė versija – tik dar vienas priminimas, jog vaikinai nestovi vietoje ir kasdien gerbėjams pristato ką nors naujo. Į dainą „Pikaso“ pabandė pažvelgti kiek kitaip ir prisiminė pirminę jos versiją. Būtent lėtesnis, akustinis, variantas ir sukurtas prieš paleidžiant pirmąją, greitesnę, kūrinio versiją į gyvenimą. Ši lėtesnė akustinė versija grupės nariams taip pat pasirodė labai įdomi ir jie panoro daina pasidalinti ir su savo gerbėjais.

„Dar kartą primename ir džiaugiamės, jog šią dainą mums sukūrė V.Bikus – šių metų „Eurovizijos“ dainos autorius. Be galo didžiuojamės vakar dienos pergale ir linkime didžiausios sėkmės finale tiek Ievai, tiek Vytautui. Džiaugiamės, kad galėjome dirbti su tokiu talentingu kompozitoriumi. Vytautui visada pavyksta sukurti dainas, kuriose užšifruota tam tikra žinutė. Tai muzikoje labai svarbu. Tuo įsitikinome ir stebėdami „Euroviziją“, – sakė grupės vaikinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.