Sunerimęs Jamesas Bluntas kreipėsi į Lietuvos moteris

Didžiosios Britanijos muzikos žvaigždė Jamesas Bluntas grįžta į Vilnių, kur pristatys naujausią savo albumą „The Afterlove“. Atlikėjo pasirodymas Lietuvoje bus surengtas jau kitą savaitę, gegužės 18 dieną Vilniaus „Siemens” arenoje.

Dainininkas Jamesas Bluntas<br>T.Bauro nuotr.
Dainininkas Jamesas Bluntas<br>T.Bauro nuotr.
Jamesas Bluntas.<br>Scanpix nuotr.
Jamesas Bluntas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-05-11 19:10

Visgi lietuviams ši diena bus svarbi ne tik dėl populiaraus atlikėjo koncerto. Tądien Belgrade vyks „Eurolygos“ pusfinalis, kur Kauno „Žalgiris“ bandys iškovoti pergalę prieš Stambulo „Fenerbahce“.

Tad atlikėjas susirūpino savo koncerto svečiais ir kreipėsi į lietuvaites – pasiūlė nepasiduoti savo antrųjų pusių raginimams ir užuot žiūrėjus krepšinį, apsilankyti jo koncerte.

„Sveiki, aš Jamesas Bluntas. Ar jūsų vaikinai gegužės 18-ąją verčia jus žiūrėti krepšinį? Žinokite, kad galite pabėgti ir atvykti į mano koncertą „Siemens“ arenoje. Susitiksime ten“, – vaizdo įraše kalbėjo J.Bluntas.

Praėjusių metų pavasarį išleistas „The Afterlove“ yra jau penktasis Jameso Blunto studijinis albumas. Prie jame skambančių dainų prisidėjo tokios muzikos žvaigždės kaip Ryanas Tedderis iš „One Republic“ ir Edas Sheeranas, suteikę Jameso Blunto kūriniams netikėtų spalvų.

„The Afterlove Tour“ koncerte skambės naujojo albumo dainos, tarp jų, singlais išleistos „Love me Better“, ir „Bartender“ , taip pat hitais tapę Jameso Blunto kūriniai iš ankstesnių albumų: „You‘re Beautiful“, „Ok“, „Back to Bedlam“, „All the Lost Souls“, „Some Kind of Trouble“, „Moon Landing“ ir kiti.

Paskutinį kartą Lietuvoje Jamesas Bluntas koncertavo 2014 m., kai Vilniaus „Siemens“ arena buvo tapusi jo metus vykusio turo „Moon Landing Tour“ dalimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.