Į „Euroviziją“ atvykęs Ignas Krupavičius pasakė, ką keistų Ievos pasirodyme

Ievos Zasimauskaitės palaikymo komanda Lisabonoje gausėja – į Portugalijos sostinę stebėti lietuvės pasirodymo šeštadienio vakarą vyksiančiame „Eurovizijos“ finale atvyko LRT televizijos laidų vedėjas Ignas Krupavičius.

I.Krupavičius ir V.Kazakauskytė „Eurovizijos“ spaudos centre Lisabonoje.<br> R.Zilnio nuotr.
I.Krupavičius ir V.Kazakauskytė „Eurovizijos“ spaudos centre Lisabonoje.<br> R.Zilnio nuotr.
 I.Krupavičiaus nuomone, I.Zasimauskaitės vyras finale galėtų neiti į sceną.<br> AP nuotr.
 I.Krupavičiaus nuomone, I.Zasimauskaitės vyras finale galėtų neiti į sceną.<br> AP nuotr.
 I.Zasimauskaitė finale į sceną žengs ketvirtuoju numeriu.<br> AP nuotr.
 I.Zasimauskaitė finale į sceną žengs ketvirtuoju numeriu.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

specialiai lrytas.lt, Lisabona

May 12, 2018, 7:11 PM, atnaujinta May 12, 2018, 10:40 PM

Kartu su mylimąja Vaida Kazakauskyte į konkursą atvykęs Ignas į Lisaboną užsuko pakeliui į Azorų salas, kur ketina praleisti savaitę atostogų.

„Atvykome penktadienį. Manome, kad turime būti su Ieva, Lietuva, nes yra galimybė, kad pamatysime geriausią pasirodymą Lietuvos dalyvavimo „Eurovizijoje“ istorijoje.

Lietuva laukia šio vakaro. Manau, kad įvyko netikėtumo efektas. Kai sužinojome, kad Ieva su lėta daina atstovaus Lietuvai, buvo daug kritikos strėlių.

Bet pusfinalyje ji taip natūraliai išspinduliavo susijaudinimą, susigraudinimą, jog akimirksniu pagerėjo prognozės, Lietuvoje jos pasirodymas įskiepijo bendrumą, susijungimą, energiją. Tai – svarbiausias vakaras šiais metais“, - pasakojo I.Krupavičius.

Prieš pat finalą lažybų kontoros I.Zasimauskaitę rikiavo šeštu numeriu tarp realiausių pretendentų laimėti.

„Ar tikiu, kad Ieva laimės? Ne. Būkime realistai. Jei jos vyras nepasirodytų ant tiltelio, tada gal“, - netikėtai pareiškė I.Krupavičius.

Netrukus jis patikslino savo mintį. „Tai nereiškia, kad man nepatinka, jog į sceną eina Ievos vyras.

Tiesiog nežinau, ar Ievai tą akimirką pavyks taip susijaudinti, kaip pusfinalio metu. Nežinau, ar tai įmanoma suvaidinti.

Tos dešimt sekundžių ant tiltelio bus lemiamos, ar užimsime prizinę vietą. Tik dėl to, kad vyras atėjo, pakilome į dešimtuką pagal prognozes. Jei nebūtų vyro, istorijos... Daina yra tik dalis, svarbi yra ir istorija. Ar sveikatos problemos, vestuvės, ar skyrybos, tai labai svarbu.

Jei dabar vyras neateitų į sceną, atsirastų drama, gal Ievutė sukluptų – tikėtųsi, kad ateis, o jis neateina. Tai galėtų sukurti netikėtumo efektą finale.

Jei bus taip pat, kaip pusfinalyje, arba pavyks nustebinti, arba žiūrovams tai pasirodys jau matyta ir tiesiog gražu“, - spėliojo I.Krupavičius.

„Eurovizijos“ konkurse jis su Vaida lankosi antrą sykį – prieš dvejus metus konkursą stebėjo Švedijoje.

„Manau, kad arenoje pabūti smagu, bet geriausią efektą patiria tie, kurie žiūri per televizorių.

Nėra taip, kad nusprendžiau nuolat lankytis „Eurovizijoje“. Tiesiog Portugalija – mano mėgstamiausia šalis Europoje. Kai pernai konkursą laimėjo Salvadoras Sobralis, nuvykome į Portugaliją pasižiūrėti jo koncerto. Ir jau tada sau pažadėjome, kad per „Euroviziją“ būsime Lisabonoje“, - pasakojo I.Krupavičius.

Jo prognozės dėl šio vakaro finalo?

„Manau, kad net ir organizatoriai, dėliodami pasirodymų eilę, jau stengiasi, kad laimėtų Kipras. Jo atstovė dainuoja priešpaskutinė. Manau, kad ji ir laimės“, - prognozavo I.Krupavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.