Dviprasmiškas Moldovos pasirodymas „Eurovizijoje“ sutrikdė gerbėjus

„Eurovizijos“ gerbėjai kiek keistai reagavo į šių metų Moldovos pasirodymą „Eurovizijoje“ su daina “My Lucky Day”. Moldovos fanų mintys, išgirdus dainos žodžius, buvo ne itin gražios. Tokia gerbėjų reakcija nebuvo netikėta – ją iššaukė neįprasti dainos žodžiai bei atlikėjų choreografija.

 Moldovos pasirodymas.<br> AP nuotr.
 Moldovos pasirodymas.<br> AP nuotr.
 Moldovos pasirodymas.<br> AP nuotr.
 Moldovos pasirodymas.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 13, 2018, 2:40 PM, atnaujinta May 14, 2018, 9:53 AM

Choras dainavo:

Pirmasis numeri sukis toliau,

Esate tikras, aš tikiuosi,

Ar jauti, kaip aš tai darau?

Turėk tai, tai magija

Ar jūs esate tikras, ar fantastiškas?

Pasakykite, kaip jūs jaučiatės, kai aš tai darau?

Antras numeri, sukis toliau

Jauti šilumą, mes degam!

Aš padarysiu viską už tave,

Kartu mes galime būti visada

Numeris vienas, kartu

Mes galime paversti svajonę realybe abu.

Šalies pasirodymas priminė didelį advento kalendorių su durimis ir langais, iš kurių landžiojo dainininkai bei jų kūno dalys. Visa tai pasakojo apie dvigubą meilės istoriją. „Eurovizijos“ gerbėjams patiko Moldovos pasirodymas, bet panašu, jog jie buvo šiek tiek supainioti. Po šalies pasirodymo socialiniuose tinkluose plito gerbėjų reakcijos ir pasisakymai, kurie pasirodymą vertino dviprasmiškai.

Žurnalistas Jonas Readas, turintis daugiau nei 33 tūkst sekėjų savo „Twitter“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje „Žmogaus voro“ animaciniai personažai nepasidalija, kuriam eiti. O prierašas po nuotrauka sekė toks: „Tai Moldovos pabaiga“.

Eurovizijos fanė Lily taip pat savo socialinio tinklo paskyroje pro akis nepraleido Moldovos pasirodymo. Ši pasidalijo mintimi: „AČIŪ TAU, Moldova, kad supranti apie ką yra „Eurovizija“.

Jonas Readas pasidalijo dar vienu įrašu. Šį kartą pasirodymą iliustravo nuotrauka, kurioje vaikinas einantis susikabinęs su savo mergina žvilgčioja į kitas. Po nuotrauka sekė prierašas: „Moldovos pasirodymas yra pagrįstas šiuo paveikslėliu, ar ne?“.

Apie 150 tūkst. sekėjų turintis rašytojas Aaronas Giliesas „Twitter“ paskyroje pasidalijo įrašu: „Moldova su šia daina tave verčia pasijausti kaip tu būtum suvalgęs grybų 70-aisiais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.