Lauros Remeikienės studija jubiliejų paminės koncertu Šiauliuose

Daugiau nei 10 metų muzikos pedago darbo, 10 milijonų dainos klipo "YouTube" peržiūrų, 10 kompaktinių plokštelių – ir dar daugiau dešimtukų būtų galima parašyti, vertinant Lauros Remeikienės vaikų studijos gyvavimo metus. 

 Laura Remeikienė su savo mokinėmis.<br>G.Šiupario nuotr.
 Laura Remeikienė su savo mokinėmis.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2018, 12:37 PM, atnaujinta May 15, 2018, 12:40 PM

Minėdama veiklos jubiliejų, atlikėja, muzikos ir žodžių autorė bei vaikų studijos vadovė L.Remeikienė rengia jubiliejinį koncertą visai šeimai. Gimtuosiuose Šiauliuose L.Remeikienė muzikos gerbėjams suteiks progą netikėtame skambesyje išgirsti jau žinomas, televizijos žiūrovų bei radijo klausytojų pamėgtas savo dainas („Tuk, tuk, širdele“, Nidos festivalio himną „Ant bangos“, TV realybės šou pažibą „Ką aš padariau“ ir kt.).

Koncerto klausytojus taip pat džiugins legendinės grupės „Vairas“, Kastyčio Kerbedžio, Agnės Michalenkovaitės, grupės „Ritmas kitaip“ ir studijos vaikų bendrai atliekami kūriniai. 

„Dešimtmetis veiklos Šiauliuose – tik pradžia. Keičiasi kartos, studijos kolektyvas auga, bet mano idėjos, norai ir planai neturi sienų ir pabaigos“, – juokiasi L.Remeikienė.

Tikriausiai nebuvo nė vienos miesto šventės, kurioje nebūtų skambėjusios „Lauros studijos“ dainos.

 „Gera, kai esi reikalingas. Kas iš tavo dainos popieriuje? Daina turi skambėti žmonių lūpose“, – mintimis dalinasi L.Remeikienė. 

Gegužės 16 dieną 18 val. Šiaulių koncertų salė „Saulė“ suskambės geriausiomis per dešimtmetį L. Remeikienės studijos atliekamomis dainomis.

Įspūdinga jubiliejinė šventė bus surengta ne tik šiauliečiams. Rudenį L.Remeikienė su studijos dainininkais žada aplankyti ir kitus Lietuvos bei užsienio miestus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.