Duetas „Golden Age“ pristato dainą „Labas rytas“: ar ji taps vasaros hitu?

Vos prieš savaitę pristačiusios anglišką dainą „Feel for you“, grupės „Golden Age“ narės ilgai nelaukė ir savo gerbėjams parengė dar vieną naujieną – vasaros hitu pretenduojantį tapti kūrinį „Labas rytas“.

„Golden Age“ Dubajuje.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Golden Age“ Dubajuje.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-07 13:54, atnaujinta 2018-06-07 13:59

„Ši daina vasariška, nuotaikinga ir skleidžia pozityvią nuotaiką. Tai ir buvo mūsų pagrindinė dainos misija – mes norėjome visus užkrėsti teigiama energija“, – pristatydamos naują kūrinį teigė grupės narės Gabrielė Urbonaitė ir Evelina Meidutė.

„Dainą „Labas rytas“ kūrėme su didžiuliu entuziazmu ir tikime, kad klausytojai pajaus melodijoje ir žodžiuose slypinčią teigiamą nuotaiką.

Bet svarbiausia, kad šios dainos ir pačios negalime nustoti klausytis, ji nuolat skamba mano ausinukuose. O juk retai būna taip, kad pačių kurta daina neatsibosta“, – pripažino E.Meidutė. 

Vasariškam kūriniui „Golden Age“ sukūrė spalvingą ir žaismingą vaizdo klipą, kurį įamžino Dubajuje. Čia komanda spėjo nufilmuoti ir prieš savaitę pristatytos angliškos dainos „Feel for you“ klipą.

Tik šį kartą operatorėmis tapo ir pačios grupės narės. „Norėjome gerbėjams parodyti savo dieną, todėl vaizdo klipe Dubajų galima pamatyti kitomis akimis – mūsų“, – juokiasi duetas.

Grupės narės išduoda, kad visai netrukus klausytojai ir gyvai galės išgirsti jų naujausias dainas. Jos skambės grandioziniame koncerte liepos 27-ą dieną, Jūros šventės metu. Merginos žada, kad iki tol klausytojus gali pasiekti ir jų pirmasis albumas. 

Daina „Labas rytas“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.