Abitūros egzaminus laikantis reperis West One pluša ir įrašų studijoje

Jaunosios kartos reperis Andrius Pletniovas, muzikiniu pseudonimu West One, atrodo, kad gyvena kitokį gyvenimą nei jo bendraamžiai. Abitūros egzaminus laikantis vaikinas net ir svarbiausiu momentu moksluose neapleidžia muzikinės karjeros. Šiandien jaunas reperis savo gerbėjams pristato naują kūrinį bei naują dainų rinkinį „Bubblegum“.

West One. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
West One. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
West One. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
West One. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2018, 10:23 AM

Lygiai prieš dvejus metus savo muzikinę karjerą pradėjęs West One, gali pasigirti daugybe kūrinių, tačiau vaikinas to nesureikšmina ir daro tai, kas jam labiausiai patinka – kuria.

„Niekada neskaičiavau laiko, praleisto studijoje, ar išleistų dainų skaičiaus. Kuriu, kai pagauna įkvėpimas ar tiesiog noriu išlieti savo mintis. Žinoma, smagu, kad kuklų dviejų metų kelią galiu paminėti dar vienu dainų rinkiniu“, – atvirauja vaikinas.

Šiandien pristatydamas naujausią kūrinį „Droptop Bentley“, kūrėjas West One, atskleidžia, kad ir dainų rinkinyje „Bubblegum“ šį kartą klausytojai gali rasti tik angliškus kūrinius.

„Pirmasis dainų rinkinys buvo lietuviškas, antrąjį intuicija liepė daryti angliškai. Taip ir gavosi. Neturėčiau atsakymo, kodėl būtent taip. Šią vasarą planuoju praleisti Amerikoje, galbūt tai šiokia tokia inspiracija“, – teigia reperis.

Pasak egzaminus besilaikančio dainininko, savo ateitį vaikinas planuoja sieti tik su muzika. Jau artimiausi planai – klipas JAV, naujas dainų rinkinys su Rocky Lean (Rokas Dambrauskas).

Naująjame dainų rinkinyje „Bubblegum“ klausytojai galės rasti net dešimt kūrinių, sukurtų paties reperio West One. Tiesa, ne vienoje dainoje pasitaikys ir keiksmažodžių, kuriuos reperis vertina kaip emocijų išraišką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.