Šįvakar „LRT Opus terasoje“ – šokiai su grupe „Baltasis Kiras“

Šį pirmadienį, birželio 18 d., menų fabriko „Loftas“ kieme įsikūrusioje „LRT Opus terasoje“ – indie folk rokenrolas su grupe „Baltasis Kiras“.

Grupės lyderis - Tautvydas Paulius Augustinas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Grupės lyderis - Tautvydas Paulius Augustinas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-18 15:34, atnaujinta 2018-06-18 15:37

Vilniuje sklando legenda, kad „Baltasis Kiras“ gimė lietuviškojo Zappos – Liudo Giros – kiemelyje, kuomet draugų kompanija, atšilus orui nusprendė išeiti pagroti į miestą.

Pasak kolektyvo narių (jie ilgus metus keitė vieni kitus, bet grupės sudėtyje visada liko Tautvydas Paulius Augustinas), jie visi pirmiausiai yra draugai. Draugai - mylintys muziką ir rokenrolą.

„Baltasis Kiras“ vaikinai pasakoja, kad jų muzika dažniausiai yra kuriama keliaujant ar susirinkus kur pasėdėti. Dažnai į tokius džeminimus įterpiami akcentai iš dainų, kurių klauso patys Kirai. Grupės muzika yra tikrų tikriausias baltojo kiro dūšios išsiveržimas.

Belaukiant šio vakaro koncero, jūsų dėmesiui – trumpas ir nuotaikingas vaizdo interviu apie vasaros pirmadienius su „Baltuoju kiru“:

Kiekvieną savaitę nuo pirmadienio iki ketvirtadienio veiksianti „LRT OPUS terasa“ draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimoms, ir vaikams, ir gyvūnams.

Šio vakaro įėjimo kaina: 3 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 5 eurai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.