Tiesioginė „Bliuzo naktų“ konferencija: žiūrėkite ir laimėkite bilietus į festivalį

Jau pirmąjį liepos savaitgalį Varniuose, prie Lūksto ežero, įvyks seniausias Lietuvoje muzikos festivalis „Bliuzo naktys“.

„Bliuzo naktų“ akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
„Bliuzo naktų“ akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 12:02 PM, atnaujinta Jun 26, 2018, 1:07 PM

Liepos 6-7 dienomis jau 26-ąjį kartą vyksiančio festivalio rengėjai šiandien, antradienį, 13 valandą lankysis tiesioginėje lrytas.lt konferencijoje, kurios transliaciją kviečiame žiūrėti mūsų naujienų portale ir jo feisbuko paskyroje.

Festivalio rengėjas Algirdas Barniškis-Blėka ir grupės „Baltasis kiras“ lyderis Tautvydas Paulius Augustinas papasakos apie šių metų „Bliuzo naktų“ naujoves, pristatys renginio programą, bet tai – dar ne viskas.

Linksmiausiu ir laisviausios atmosferos festivaliu Lietuvoje vadinamos „Bliuzo naktys“ šįmet pakvietė lrytas.lt skaitytojus registruotis internetu ir pačius pagroti Vieno žmogaus scenoje, kuri įsikurs festivalio palapinių miestelyje.

Konferencijos metu paaiškės, kuriems skaitytojams teks tokia galimybė. Be to, visi konferencijos žiūrovai kviečiami užduoti klausimus „Bliuzo naktų“ rengėjams – tai bus galima padaryti transliacijos komentarų langeliuose.

Dalyvauti tikrai verta, nes vieno klausimo autoriui „Bliuzo naktys“ padovanos du bilietus į šių metų festivalį.

„Nepamiršk palapinės ir piniginės“ - visas naujienas apie tokiu šūkiu jau 26-ąjį kartą kviečiančias „Bliuzo naktis“ portale lrytas.lt sužinosite jau šiandien, 13 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.