Naujai dainai grupės „Vairas“ lyderį įkvėpė universitetą baigianti dukra

„Daina apie meilę vaikams“, – taip naują kūrinį pristato dainos autorius ir grupės „Vairas“ vokalistas Rolandas Janušas.

Grupė Vairas. <br>Asmeninio archyvo nuotr.
Grupė Vairas. <br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-04 09:54

„Vasara – ne tik koncertų, bet ir diplomų teikimo metas. Mano dukra šiemet baigia universitetą. Kažkas baigia mokyklą. Vaikai užauga. Daina susidėliojo natūraliai – iš meilės“, – sako muzikantas.

„Aš kaip tėvas – visad būsiu šalia. Net ir nebūdamas šalia – palaikysiu. Tokia yra pagrindinė dainos žinia. Vaikas visad gali tėvu pasikliauti“, – pasakoja dainos autorius ir priduria, kad ši daina iš jo pareikalavo nemažai pastangų. „Nors daina sukurta greitai, tačiau šlifavimo darbai vyko labai ilgai. Taip jau būna su tomis kažkam dedikuotomis dainomis. Vis nori geriau“, – juokiasi R.Janušas.

Daina išsiskiria iš viso grupės „Vairas“ repertuaro. Išlaikydama „vairišką“ melodingumą, lyriškumą, daina skamba griežčiau, rokiškiau. Nors dainuojama apie išsiskyrimą, jaučiama ir liūdesio ar ilgesio nata, tačiau šios emocijos dainoje „Būsiu“ šviesios ir pozityvios.

Kiekvieną vasarą grupė „Vairas“ daug koncertuoja. Šiemet grupės gyvenime gausu ir kelionių į užsienį. Žiemą grupė koncertavo Vokietijoje, rudenį jų laukia Ispanijoje ir Amerikoje.

„Mūsų grupė mielai dalyvauja muzikiniuose projektuose su kitais atlikėjais. Nuolat bendradarbiaujame su šiauliete Laura Remeikiene. Gruodį mūsų grupė akomponuos Ingos Valinskienės koncertuose. Darbai verda“, – pasakoja „Vairo“ lyderis R.Janušas ir tikisi, kad naujoji daina patiks klausytojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.