Donato Montvydo kūrinio klausytojai prakalbo apie savižudybes

Praėjusį ketvirtadienį vienas garsiausių šalies atlikėjų Donatas Montvydas, pristatydamas naująjį kūrinį „Žiūrėk, ką padarei“ atvirai, prakalbo savižudybių tema. Dainininkas ne tik atskleidė, apie jį užklupusias mintis, bet ir atkreipė visuomenės dėmesį, kad šia tema turėtų būti kalbama kur kas plačiau. Būtent apie tai ir buvo parašytas naujasis jo kūrinys.

D. Montvydas.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
D. Montvydas.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-10 12:28, atnaujinta 2018-07-10 12:29

Pristatydamas naująjį kūrinį D. Montvydas atskleidė, kad po paskutiniojo singlo „Nieko verta“, kurį įrašė kartu su skandalinguoju grupės „Sel“ lyderiu Egidijumi Dragūnu, pamatė, kiek daug netikrumo ir patyčių yra visuomenėje.

„Aš norėjau parodyti, kiek daug yra fake ir kiek mažai yra palaikymo vienas kitam. Aš džiaugiuosi, kad turiu žmones, kurie mane palaiko ir padeda. Tačiau, kiek daug šiame pasaulyje yra netikrumo ir žmonių, kuriems sunku tai pakelti...“, – teigia Donatas.

Vaizdo klipe pavaizdavus depresijos užkluptą personažą, kuris imasi kraštutinių priemonių, siekiant tai užbaigti, sulaukė gausybės žmonių reakcijų.

„Tiesą sakant giliai širdyje tikėjau, kad žmonės supras, ką aš norėjau pasakyti šia daina ir vaizdo klipu, tačiau, kad sulauksiu daugybės žmonių žinučių – nesitikėjau. Daugybė žmonių dėkojo, kad apie tai pradėjau kalbėti, ne vienas pasakė, kad ir juos yra apėmusios mintys apie savižudybę. Vadinasi dainos žinutę žmonės suprato. Pirmas žingsnis – kalbėti, taip pat pasiektas“, – atvirauja dainininkas.

Tokias žmonių reakcijas garsus atlikėjas vertina labai teigiamai ir tikina, kad tai dar tik pradžia.

„Tai parodo, kad naujuoju kūriniu paliečiau labai opią temą, apie kurią privalome nieko nelaukiant kalbėti, padėti žmonėms tai spręsti. Tiesą sakant pastarosiomis dienomis mano galvoje dar daugiau klausimų ir mažiau atsakymų, kodėl taip yra...“, – susijaudinimo neslepia Donatas.

Atlikėjas neslepia noro padėti apie savižudybę galvojantiems žmonėms ir atitolinti tokias mintis.

Naujasis kūrinys „Žiūrėk, ką padarei“ šiuo metu yra populiariausias muzikinis vaizdo klipas „YouTube“ platformoje.

Primename, kad šiuo metu dainininkas D. Montvydas ruošiasi vieninteliam šou šią vasarą „Vasara LIVE Cirkas“, kuris įvyks liepos 21 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

„Labai kviečiu visas į šį koncertą, stengsiuosi pakrauti teigiamų emocijų ir vaibo, kad vasarą būtų kur kas pozityvesnė ir nekiltų blogų minčių“, – kviečia Donatas.

Naujoji D. Montvydo dainą „Žiūrėk, ką padarei“:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.