Lietuvos muzikos fenomenas Junior A surengs pasirodymą Kauno „Jachtklube“

Paskutinį liepos penktadienį Kauno „Jachtklube“ įvyks septintasis vienos nakties festivalis „Open Air“.

 Junior A.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Junior A.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2018, 1:11 PM, atnaujinta Jul 10, 2018, 1:16 PM

Gražia vasaros tradicija laikinojoje sostinėje tapęs renginys liepos 27-ąją kvies po atviru dangumi mėgautis žinomų Lietuvos ir užsienio didžėjų pasirodymais, bei ryškių mūsų šalies muzikantų gyvais pasirodymais. Vienu jų taps klausytojų ir kritikų liaupsinamas vieno žmogaus ansamblis Junior A. 

Neeilinė „paprasto bičo iš Plungės“, kaip kartais pats save vadina šis atlikėjas, istorija prasidėjo 2016-ųjų pabaigoje. Tuomet paties autoriaus internete publikuotas kūrinys „Sleep Machine“ tapo tarptautine sensacija.

Lyg iš niekur atsiradusio kūrėjo debiutas susilaukė diddelio melomanų palaikymo visame pasaulyje. Į naujiems atradimams skirtus globalius „Spotify“ grojaraščius įsiveržusį Junior A dėmesį atkreipė muzikos leidybos gigantai – su autoriumi susisiekė „Sony Entertainment“, „Columbia Records“ ir kitos didžiosios įrašų kompanijos. 

Tuomet nuoširdų kūrėją atrado ir mūsų šalies žiniasklaida. Maloniu netikėtumu tapęs vardas vis dažniau pradėjo šmėžuoti antraštėse, taip pat ir koncertų bei festivalių afišose. Lyg geometrine progresija augo Junior A gerbėjų būrys. Originaliu skambesiu, kuris neretai lyginimas su britų grupe „the XX“, juos suviliojęs atlikėjas savo statusą dar labiau įtvirtino praėjusių metų balandį pristatęs debiutinį albumą „Born Busy“, kurį itin palankiai įvertino muzikos visuomenė.  

Kartu su lietuviškos muzikos ateitiimi ir viltimi ne tuščiai vadinamu Junior A liepos 27-ąją „Jachtklube“ pasirodys elektroninės muzikos ir meno duetas „Beissoul & Einius“, garsiai pasaulyje šiuo metu linksniuojamas Lietuvos didžėjus Manfredas, „Rembo Music“ šeimininkas Švoba, nuolatiniai „Open Air“ dalyviai Kastis Torrau ir Donatello bei svečias iš Didžiosios Britanijos – „Cocoon“, „Get Physical“, „Mobilee“ bei kitų žymių įrašų kompanijų globotinis Rossas Evansas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.