Reperis Omerta pristato singlą „Trauka“

Omerta, vienas geriausių lietuviško repo atlikėjų, šiais metais išleidęs akustinį albumą „Omerta Goes Acoustic“, pristato naują singlą „Trauka“.

 Omerta.<br> Ponulis Production nuotr.
 Omerta.<br> Ponulis Production nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2018, 5:01 PM

Ne kartą nominuotas M.A.M.A ir Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimuose, 2016 m. pelnęs geriausio metų MC vardą, atlikėjas neslepia, kad „Trauka“ yra vienas titulinių būsimo albumo kūrinių.

„Kūryba man kaip odisėja, tad naujausias albumas bus kelionė po asmeninį pasaulį, su savais dėsniais, patirtimis ir išgyvenimais, vaizdais ir reikšmėmis. „Trauka“, kaip ir didžioji dalis mano kūrinių, yra alegorija, nes traukos dėsnis mus lydi visur. Trauka žmonėms, kelionėms, pažinimui, pomėgiams, muzikai, todėl kiekvienas šią dainą gali priimti ir interpretuoti savaip“.

Naujausias kūrinys įrašytas kartu su vokaliste Ieva Lapinskaite, o prie muzikos kūrimo prisidėjo jaunosios kartos prodiuseris Justinas Raudonis-Deaf Man Production.

„Tai jau antra daina įrašyta kartu su Ieva. Ji nepaprastai kūrybinga ir yra tikras atradimas lietuviškos muzikos scenoje. Su Justinu jau daug metų dirbame kartu, bet jo talentą prodiusuoti kaskart atrandu iš naujo. Jis puikiai jaučia mano vidinius anticiklonus“, – sakė Omerta.

Atlikėjui ši vasara kaip niekada darbinga: be intensyvaus darbo studijoje, jo laukia koncertai didžiausiuose festivaliuose ir miestų šventėse, taip pat ruošiamasi dideliam soliniam koncertui, kuris spalio 5 d. vyks menų fabrike „Loftas“.

Jame atlikėjas pasirodys net su 13 gyvai styginiais, pučiamaisiais ir kitais muzikos instrumentais grojančių muzikantų. „Tai bus didžiausias ir svarbiausias mano šių metų koncertas Vilniuje, tad atliksim ne tik laiko patikrintus hitus, bet ir nemažai naujų kūrinių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.