Vilniuje koncertuosianti Jessie Ware pateikė aukštus reikalavimus saugumui ir maistui

Ateinantį pirmadienį, liepos 23 d., Vilniaus universiteto (VU) botanikos sode koncertuos britų popmuzikos žvaigždė Jessie Ware.

 Jessie Ware.
 Jessie Ware.
 Jessie Ware.
 Jessie Ware.
 Jessie Ware.
 Jessie Ware.
 Jessie Ware.
 Jessie Ware.
 Žemėlapis.
 Žemėlapis.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 20, 2018, 10:27 AM, atnaujinta Jul 20, 2018, 11:37 AM

Garsi atlikėja ypatingai daug dėmesio skiria tiek savo komandos, tiek žiūrovų saugumui, kokybiškam maistui, o renginio organizatoriams kelia ypač aukštus techninius reikalavimus.

Koncerto organizatoriai primena, kad dėl vykstančių kelių remonto darbų kelionė į renginį gali užtrukti ilgiau nei įprastai, ir rekomenduoja palikti automobilius specialiai tam įrengtose aikštelėse (žr. žemėlapį).

J. Ware vardą galima išvysti „Mercury Prize“, MOBO ir BRIT apdovanojimų nominantų sąrašuose. Visi trys jos albumai pateko ne tik į perkamiausių albumų sąrašus, bet ir buvo liaupsinami muzikos kritikų bei klausytojų. Didžiosios Britanijos žvaigždės pasirodymas Lietuvoje įtrauktas į pasaulines gastroles „Glasshouse“, kurių metu dainininkė pristato praėjusių metų rudenį išleistą to paties pavadinimo trečiąjį albumą.

Dainininkė daug dėmesio skiria gerai fizinei formai ir kokybiškam maistui, todėl pageidavo, kad viešbutyje, kuriame ji apsistos, būtų sporto salė. Viešnagės metu Didžiosios Britanijos soulo atlikėja pageidavo gauti organinės kilmės ir mažai kaloringų produktų.

Koncerto organizatoriams Lietuvoje buvo iškelti ypač aukšti techniniai reikalavimai. Ne ką mažesni reikalavimai yra susiję ir su pačios atlikėjos, jos komandos bei žiūrovų saugumu. „Be įprastų saugumo priemonių, atlikėjos komanda pageidavo, kad į koncertą nebūtų leidžiama įsinešti minkštų ir plastmasinių žaislų, didesnių metalinių raktų pakabukų, metalinių žiebtuvėlių ir t. t.“, – sako koncerto organizatoriai.

Taip pat organizatoriai tikisi supratingumo ir prašo nesinešti į koncertą skėčių bei primena, kad šalia VU botanikos sodo vyksta kelių remonto darbai, todėl visus atvykstančiuosius kviečia automobilius statyti specialiai tam įrengtose aikštelėse, esančiose Plytinės gatvėje, ir paisyti kelio ženklų. „Šiuo metu važiuojant iš Kairėnų pusės vyksta intensyvūs kelio remonto darbai, todėl kelionė gali užtrukti ilgiau nei įprastai. J. Ware koncerto metu mašinas bus galima statyti Plytinės gatvėje esančiose aikštelėse.

Labai prašome iš anksto susipažinti su parengtu atvykimo ir automobilių statymo žemėlapiu“, – sako organizatoriai.

J. Ware koncertą apšildys Ieva Zasimauskaitė, kuri yra šios atlikėjos gerbėja. Dviejų romantiškų sielų ir aksominių balsų savininkių baladės skambės jau ateinantį pirmadienį VU botanikos sode.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.