Pamatykite: lietuvių ir japonų kraujo turinti Keite Arai išleido savo pirmąjį muzikinį klipą

Nors Keitei dar tik 18-lika, mergina nebijo priimti iššūkių ir siekti savo svajonių. Jau budama 14-likos pradėjusi dirbti su pirmuoju savo A&R prodiuseriu-vadybininku Vytu Karpausku (27 m.), mergina teigia, kad šis žmogus buvo pirmasis ją pastumėjęs arčiau tikslo. „Būdama 13-kos, esu sau pasakiusi, kad iki kol man sukaks 18 metų, noriu išleisti savo pirmąjį kūrinį“, – sako atlikėja.

 Kūrėjų komanda.
 Kūrėjų komanda.
 Keite Arai.
 Keite Arai.
 Ištrauka iš klipo.
 Ištrauka iš klipo.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 7:48 PM

Todėl nieko nelaukdama, per paskutiniąsias dvi savaites, Keite subūrė komandą, kuri padėjo jai įgyvendinti minėtą svajonę.

„Šauniausia buvo tai, kad žmonės, kurie su manimi dirbo, buvo nusteikę ne vien praktiškai realizuoti dainos ideją, tačiau ne ką mažiau prisidėjo ir dvasiniu kūrybingumu bei visišku atsidavimu darbui“, – tikino Keitė.

Šiuo metu Keitę prodiusuoja Edgaras Koldaras (27 m.) ir Artiomas Penkevičius (26 m.).

„Šie žmonės manimi tiki ne ką mažiau nei mano šeima“, – tikino ji.

„Lay Me Down“ kūrinys – tai deep house’o stiliaus muzika, kurią aranžavo Edgaras. „Aš ir Edgaras esame karšto būdo žmonės, neieškantys vienas kitam žodžio kišenėje. Tarp mūsų neretai būna ir ginčų, tačiau aš begalo džiaugiuosi, kad visada randame kompromisą, kuris tenkina tiek mane, tiek jį“. Dainoje pasakojama apie merginos būseną nerūpestingomis paauglystės dienomis, pirmus santykius, įsimylėjimą. Muzikiniame klipe vaidina ir Keites geriausia draugė Kamilė Jurgelevičiūtė (17 m.), su kuria susipažino Artūro Noviko Džiazo mokykloje.

„Mane ji begalo palaikė vykstant filmavimams, dėl to jaučiausi prieš kameras naturaliai’’.

Klipą filmavęs labai talentingas operatorius Kristijonas Šidlauskas (16 m.) su asistentu Jokūbu Adomavičiumi (18 m.) realizavo dainos vizualinį pavidalą vos per porą dienų. Jauni, tačiau labai ambicingi vaikinai sugebėjo ne vien patenkinti visus lūkesčius, bet ir sklandžiai sustyguoti komandinį darbą filmavimo aikštelėje.

„Lay Me Down“ tai daina, kurioje norėjau atskleisti daugumos merginų išgyvenimus, kaip kinta santykiai tarpusavyje ir kaip apgaulingai veikia meilės uždėti rožiniai akiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.