SEL šou atnaujinęs Egidijus Dragūnas įsitikinęs: gerbėjams bus šokas

Liepos 7-ąją Klaipėdos vasaros estradoje grupė SEL surengė savo pirmąjį šiais metais šou.

Egidijus Dragūnas.<br>D.Umbraso nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2018, 1:38 PM

Antrasis vyks jau paskutinę kalendorinės vasaros dieną – rugpjūčio 31-ąją, Vilniaus Kalnų parke. Egidijus Dragūnas sako, kad jo vadovaujama grupė būtent čia įrodys, kodėl prieš metus pelnė geriausios koncertinės grupės titulą.

„2017 metais, po robotų šou modernizavome sceną ir radome genialius bei įdomius sprendimus, tačiau Klaipėdos koncerte šįmet nespėjome jų visų įgyvendinti. Uostamiestyje parodėme dalį to, ką gerbėjai paskutinę vasaros dieną išvys Vilniuje. Klaipėdoje koncertas, mūsų supratimu, buvo paprastas, vadinu jį puikiu apšilimu, o Vilniuje laukia bomba“, – atvirai kalbėjo E.Dragūnas.

Pasak grupės lyderio, sostinėje, rugpjūčio 31-ąją jis su komanda įrodys, kodėl SEL yra geriausia koncertinė grupė Lietuvoje.

„Vienareikšmiai su šiuo pasirodymu vėl pretenduosime į geriausios koncertinės grupės titulą antrus metus iš eilės. Šis šou nurungs visus iki šiol buvusius pasirodymus. Apie koncepciją daug nepasakosiu, nes pageidauju, kad patys klausytojai pamatytų tai savo akimis. Gerbėjams bus šokas“, – pažadėjo E.Dragūnas.

SEL įkūrėjas ir vokalistas pasakojo, kad pernai metų šou jis gerokai modernizavo ir patobulino bei nekantrauja, kada sostinėje susirinkę grupės gerbėjai galės tai išvysti savo akimis.

Garsenybė džiaugėsi, jog šįmet tęsiasi SEL fenomenas ir grupė renka pilnas sales žmonių, o bilietų prekybos vietose ir toliau dar iki koncerto atsiranda užrašas: „bilietai išparduoti.“

„Klaipėdos Vasaros estrada buvo pilnut pilnutėlė, Vilniaus Kalnų parkas, tikimės, taip pat bus sausakimšas. Nepraleiskite šio šou, nes bus bomba“, – dar kartą savo būsimo pasirodymo efektingumu neleido suabejoti E.Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.