Lrytas.lt – tiesioginė „Granatos Live“ konferencija: dalyvaukite ir laimėkite kvietimus

Jau šį savaitgalį Rumšiškėse, Lietuvos liaudies buities muziejuje, įvyks didžiausias Lietuvoje muzikos festivalis „Granatos Live“.

Festivalio „Granatos Live“ akimirka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Festivalio „Granatos Live“ akimirka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-02 06:15

Šeštą sykį rengiamas festivalis, kuriame laukiama kone dvidešimties tūkstančių žiūrovų, šįmet subūrė įspūdingą atlikėjų sąrašą.

Festivalio publiką džiugins britų popžvaigždės Rita Ora ir George'as Ezra, didžėjaus grupės „Rudimental“ nariai, šokių muzikos žvaigždė Duke'as Dumontas, koncertuos Andrius Mamontovas, Lilas ir Innomine, Jazzu, „ba.“, Monique ir kiti ryškiausi mūsų šalies atlikėjai.

Susidomėjimas ištikimų gerbėjų ratą subūrusiu festivaliu šįmet – dar didesnis nei pernai. Pavyzdžiui, visi bilietai į mokamus festivalio kempingus renginio teritorijoje – jau išgraibstyti, tačiau festivalio rengėjai ramina lankytojus – bus įrengtas ir nemokamas kempingas, kuriame tikrai sutilps visi norintys.

Ketvirtadienio popietę, 13 valandą, tiesioginėje portalo lrytas.lt transliacijoje įvyks „Granatos Live“ konferencija, kurioje kartu su festivalio rengėjais viešės grupės „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius ir dainininkė Monique.

Nepraleiskite progos sužinoti šviežiausias naujienas apie festivalį ir užduoti klausimus transliacijos metu – tai bus galima padaryti portalo lrytas.lt transliacijos ir lrytas.lt feisbuko paskyros transliacijos komentarų langeliuose.

Vieno klausimo autorius laimės puikų prizą – du kvietimus į bene laukiamiausią šios vasaros muzikos festivalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.