Lietuvos muzikos kūrėjas Deep Shoq rudenį pasitinka Los Andžele išleistu albumu

Lietuvių elektroninės muzikos prodiuseris Deep Shoq 2018-ųjų rudenį pradeda pristatydamas naują minialbumą (EP) „Incognita“.

 Deep Shoq.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Deep Shoq.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2018, 1:54 PM, atnaujinta Sep 4, 2018, 1:59 PM

Neseniai Lietuvos šimtmečiui skirtoje LRT „100 valandų“ transliacijoje pristatytą aštuonių kūrinių darbą išleido Los Andžele įsikūrusi sparčiai populiarėjanti elektroninės muzikos leidykla „Black Marble Collective“.

Tai – trečiasis vilniečio minialbumas, kurį išleido užsienio įrašų leidybos kompanija. Šiame EP Deep Shoq pateikia keturis kruopščiai atrinktus originalius kūrinius, taip pat keturias jų interpretacijas, kurias sukūrė JAV prodiuseriai Alexandre, Sideswipe, Paradiso ir Ealing. 

Naujame „Incognita“ albume girdima atmosferinio bass, dramenbeiso, eksperimentinio footwork bei kitų elektroninės šokių muzikos stilių įtaka.

„Visada ieškau naujo skambesio, tad ir šiame leidinyje netrūksta eksperimentinių elektroninės muzikos ieškojimų.

Šįkart galbūt labiau jaučiama spartesnio tempo žanrų įtaka. Tikiuosi, kiekvienas klausytojas suras ką nors sau įdomaus“, – sako prodiuseris.

Tokia Deep Shoq muzika per koncertus pastaraisiais metais jau šokdino ne tik Lietuvos, bet ir garsiojo Vokietijos „Reeperbahn“ festivalio auditoriją, klausytojus Šveicarijoje ar tolimame Singapūre.

Jo kūriniai skambėjo ir „BBC Radio 1“, „BBC Radio 1 Xtra“ eteryje, „Adult Swim“, „Darker Than Wax“ ar „Boiler Room Debuts“ kanaluose. 

„Incognita“ EP pasiekiamas populiariose interneto platformose, tokiose kaip „Spotify“ ar „Bandcamp“, taip pat albumas turėtų pasirodyti ir limituoto tiražo kasečių formatu.

„Pats augau klausydamas muzikos kasetėse ir galbūt sentimentai lėmė, kad savo kūrybą norėjau išleisti būtent tokiu formatu. Suprantu, kad tai veikiau savotiškas suvenyras, tačiau jei žmogus mėgsta mano kūrybą, toks sprendimas galbūt jam patiks“, – sako prodiuseris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.