Atlikėjas Kazimieras Likša Vilniuje surengs vienos dienos festivalį „Likša fest“

2017-ieji metai Kazimierui Likšai buvo vieni intensyviausių per visą jo muzikinę karjerą. Metų pradžioje išleistas pirmasis solinis albumas „Per pusę“, metų pabaigą vainikavo išleistas riboto tiražo albumas su styginių kvartetu, surengti keli koncertiniai turai per Lietuvą, pristatytas Lietuvoje atitikmens neturėjęs CGI vizualinės technologijos pagalba sukurtas muzikinis vaizdo klipas dainai „Per pusę“.

Kazimieras Likša.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kazimieras Likša.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Domantas Razauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Domantas Razauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 5, 2018, 12:12 PM, atnaujinta Sep 5, 2018, 12:19 PM

 

Įtemptų metų pabaigoje K. Likša buvo pristatytas Metų atlikėjo nominacijai M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose. Dabar atlikėjas po beveik metų pertraukos, įrašinėdamas naują albumą, sugrįžta trumpam, tačiau vieninteliam tokio pobūdžio koncertui Vilniuje, menų fabrike „Loftas“.

 

„Kuriu, koncertuoju ir gyvenu muzika jau beveik dešimtmetį. Per visą šį laiką man visuomet norėjosi puoselėti bendrystę tarp Lietuvos atlikėjų, grupių bei muzikantų. Neretai pagalvoju, kad visi kartu mes galime nuveikti žymiai daugiau, nei atskirai.

 

Todėl kažkada gimė mintis surengti savo vienos dienos festivalį, kuriame galėtų susijungti pačios įvairiausios, kad ir labai skirtingos, muzikos atstovai. Kol kas tai yra tik pati pradžia, bet labai tikiuosi, kad „Likša fest“ gali išaugti į kažką labai gražaus, tapti kiekvienų metų tradicija“, - apie savo organizuojamą renginį pasakojo atlikėjas.

 

Šiais metais klausytojus pasitinka ypatingai rudeniu alsuojanti programa: scena kartu dalinsis Domantas Razauskas ir Darius Žvirblis.

 

„Man beprotiškai malonu, kad šie puikūs atlikėjai ir dainų autoriai neabejodami pasitiko lietuviškos kūrybos festivalio idėją ir klausytojams ruošiame nuostabų, savo autorinės kūrybos pripildytą vakarą.

 

Tiek Domanto, tiek Dariaus muzika žavėjausi dar tada, kai pats tik svajojau apie muzikinę karjerą. Todėl man labai džiugu, jog galėsiu dalintis viena scena kartu su jais. O taip pat net neabejoju, kad klausytojus stebins ir užburs ne tik lietuviškos prasmingos eilės ir muzikos subtilumas, bet ir scenografija, kurią šiam koncertui kurs mano geras bičiulis Arvydas Buinauskas, ne vieną nustebinęs netradiciniais ir ypatingais šviesų sprendimais šiandieninėje Lietuvoje. Kokybiškos muzikos ir stebinančio estetinio pasitenkinimo vaizdu sąjunga, paversianti vakarą ypatingu – taip galėsite prisiminti šį rugsėjo pirmadienį“,- šypsojosi K.Likša.

 

„Likša fest“ įvyks rugsėjo 17 dieną, pirmadienį, Vilniuje, menų fabrike „Loftas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.