„Pop ladies“ narės išradingu būdu atsisveikino su Katažinos Zvonkuvienės namais

Norėdamos paskutinį kartą įsiamžinti Katažinos Zvonkuvienės vaikystės namuose, grupė „Pop ladies“ nusprendė tą padaryti itin išradingai. Dainininkės jaukioje kaimo sodyboje nufilmavo savo naująjį vaizdo klipą ir pristatė seniai ruoštą dainą „Suviliojo“.

 Grupės narės.<br> Joe Black Photography nuotr.
 Grupės narės.<br> Joe Black Photography nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2018, 10:52 AM

Pasak grupės lyderės Natalijos Bunkės, filmuojant vaizdo klipą netruko ne tik gerų emocijų, bet ir išbandymų, kurie teko naujajai grupės narei Augustei Žičkutei.

„Augustė į mūsų grupę įsiliejo labai greitai. Mes ją patikrinome intensyviai koncertuodamos vasaros laikotarpiu. O dabar, filmuodamos naujosios dainos klipą, įsitikinome, kad ji nėra baltarankė šviesiaplaukė, kuri bijotų darbo. Aš pati iš prigimties esu darboholikė ir man labai svarbu, kad mano grupės merginos taip pat nežiūrėtų į mūsų veiklą pro pirštus.

Ne veltui nusprendėme naujos savo dainos klipą filmuoti Katažinos kaime. Ten nėra nei raudono kilimo, nei fotografų blyksčių. Aplink gamta, lakstančios vištos ir dirbamos žemės kvapas. Man buvo įdomu, kaip į tokį pasirinkimą sureaguos Augustė“, – apie išbandymus naujai grupės narei pasakoja N. Bunkė.

Grupei „Pop ladies“ naują dainą parašė kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano, kuris žinomoms dainininkėms parašė jau ne vieną itin didžiulio populiarumo sulaukusį kūrinį.

„Su Stano šią dainą nusprendėme parašyti anksčiau, tik dabar pribrendo tinkamas metas ją pristatyti. Kaip sakoma ruduo – derliaus metas. Tai mes tikimės, kad šis mūsų derlius bus mielas ne tik mums, bet ir mūsų klausytojams“.

Visai neseniai prie grupės prisijungusi A. Žičkutė atvira – sulaukusi pasiūlymo tapti viena iš grupės narių, nedvejojo nei akimirkos.

„Aš iškart pasakiau, kad sutinku. Su Katažina buvome pažįstamos iš anksčiau, ją jau žinojau iš kitų projektų. Apie kitas grupės merginas neturėjau jokios išankstinės nuomonės. O dabar negaliu atsidžiaugti, kokios jos nerealios. Kadangi kartu teko ne tik koncertuoti, bet ir pagyventi, mačiau jas visokias ir galiu pasakyti, kad visos jos paliko didžiulį įspūdį. O aš labai tikiuosi pateisinusi jų lūkesčius“.

Pasakodama apie pirmąjį savo vaizdo klipą, A. Žičkutė patikino, kad grupė „Pop ladies“ ateityje ketina sulaužyti ne vieną vyraujantį stereotipą apie merginų grupes.

„Aš džiaugiuosi, kad esu būtent šioje kompanijoje. Daugelis yra įpratę matyti merginų grupių nares ant žurnalų viršelių, ant raudonojo kilimo, prabangiuose vakarėliuose. O mes esame kitokios. Lygiai taip pat gerai jaučiamės ir ištaigingame vakarėlyje, ir kaimo sodyboje.

Mums nėra jokių ribų, norime visiems dovanoti gerą emociją ir orientuojamės į labai plačia klausytojų auditoriją. Tad, patikėkite, jau esame paruošusios dar ne vieną staigmeną, kurią pristatysime artimiausiu metu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.