Papuga pristato kitokią Jovani ir Jazzu dainos „Keep it to myself“ versiją

Elektroninės muzikos kūriniai – neišsemiami kūrybiniai šaltiniai, kuriuos tobulinant gimsta nauji garsai. Tokius eksperimentinius bandymus atlieka ir didžėjus bei prodiuseris – Vytautas (Papuga). Įvairius žinomų grupių ir atlikėjų kūrinius savaip interpretuojantis muzikantas šį kartą nusprendė imtis rimto iššūkio – Jovani ir Jazzu dainos „Keep it to myself“.

Papuga pristato kitokią Jovani ir Jazzu dainos versiją.<br>Asmeninio albumo ir organizatorių nuotr. 
Papuga pristato kitokią Jovani ir Jazzu dainos versiją.<br>Asmeninio albumo ir organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2018, 2:48 PM

Daugiau nei 5 milijonus peržiūrų surinkusi žinomų atlikėjų daina, kaip teigia Vytautas (Papuga), jį patraukė spontaniškai: „Įvairius kūrinius, kurie savo skambesiu patraukia mano dėmesį mėgstu įvilkti į kitus marškinius. Man patinka kūrinį interpretuoti savaip“, – apie dainų pasirinkimus pasakoja didžėjus.

„Papuga“ pseudonimu prisistatantis prodiuseris atskleidžia, kad šis dainos interpretavimas ne pirmas jo karjeroje. Vytauto muzikinis kraitis išties užburia: daugiau nei 9 milijonus peržiūrų sulaukęs grupės „KasMes“ dainos „Garsas naktyje“ muzikos perdirbinys (remiksas), taip pat ir Augustės, grupių „The Sneekers“ bei „M-Theory“ dainų perdirbiniai (remiksai), sulaukę daugiatūkstantinių peržiūrų.

Šiuo metu su 5-ojo sezono „X Faktorius“ finalininke, Iveta Svilainyte, dirbantis muzikos prodiuseris pasakoja, kad dėl dainos „Keep it to myself“ remiksavimo iš karto kreipėsi į kūrinio autorių: „Vos tik nusprendęs, kad ši daina – ta, kuriai esu pasiryžęs skirti laiko kūrybiniams sprendimams, iš karto kreipiausi į Joną Nainį (Jovani), – pasakoja Papuga. – Jam ši idėja patiko, todėl nedvejodamas sutiko bei labai padėjo pasidalindamas tam tikrais kūrinio muzikiniais fragmentais.“

Prodiuseris Papuga taip pat atskleidė, kad prie kokybiško kūrinio gimimo taip pat labai prisidėjo ir naujai veiklą pradėjusi leidybinė kompanija „Cherry Music Records“. „Mėgstu kai kūriniai būna sukurti 99 procentais. Tą vieną procentą visada pasilieku tobulėjimui, – šypsosi didžėjus. – Todėl labai džiaugiuosi dirbdamas su šia leidybine kompanija, kuri užsiima geros ir kokybiškos lietuviškos muzikos leidyba. Tikiu, kad ateityje dar laukia ne vienas populiarumo sulauksiantis projektas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?