Grupė BIX kviečia į koncertą bažnyčioje: „Tokioje erdvėje koncertuoti dar neteko“

Legendinė roko grupė BIX ir Šv. Kotrynos bažnyčia! Skamba neįtikėtinai? Tačiau tai yra tiesa – grupė imasi iššūkio ir kviečia į ypatingą koncertą, kuris vyks jau gruodžio 22 dieną.

 Grupė BIX<br> Organizatorių nuotr.
 Grupė BIX<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2018, 1:53 PM, atnaujinta Nov 22, 2018, 1:57 PM

„Tokioje erdvėje koncertuoti dar neteko, mums labai įdomu. Bažnyčia – išskirtinė vieta su savo dvasia, kuri įpareigoja, tačiau kartu ir suteikia sparnus. Geriausios mūsų dainos suskambės ypatingai, akompanuojant fortepijonu, vibrafonu, marimba ir kitais instrumentais“, – pasakojo grupės lyderis Saulius Urbonavičius-Samas.

Tikras akustinis garsas ir nuoširdi BIX-iška energija įkraus klausytojus prieš didžiąsias metų šventes. Tai ypatingas koncertas, kurio grupė BIX laukia su dideliu nekantrumu.

Grupė BIX tituluojama viena ilgiausiai gyvuojančių grupių Lietuvoje. Jėga ir energija, uždegančios melodijos ir linksmai nusiteikusi minia – taip būtų galima apibūdinti roko veteranus. Ir nors grupės gerbėjai įpratę matyti BIX šėlstančius scenoje, šis koncertas bus visiškai kitoks.

Koncerte Šv. Kotrynos bažnyčioje skambės legendinės grupės dainos: „Kas iš to?“, „Akli kariai“, „Vynas ir laikas“. Taip pat, gerbėjai turės galimybę išgirsti dainas iš naujausio albumo „Bix Ray“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.