Jazzu nustebino ilgai laukta kalėdine dovana

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu kurį laiką vedė savo gerbėjus iš proto: vieno prekybos tinklo šventinėje kampanijoje skambanti jos daina „Apie Tave“ privertė daugelį klausytojų specialiai laukti reklamos. Šiandien atlikėja pristato pilną šio magiško kūrinio versiją ir jo vaizdo klipą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2018, 12:24 PM

Kai buvo filmuojamas „Maxima“ šventinės kampanijos klipas, buvo sukurtas ir pilnas dainos „Apie Tave“ vaizdo klipas. Filmavosi ir pati Jazzu. Nieko vaidinti nereikėjo – atlikėja yra savimi. „Būkim čia ir dabar, būkim vienas kitam“, – skamba jos eilutės. Ir nors šis kūrinys buvo parašytas dar metų viduryje, žiemos švenčių belaukiant jis uždega ypatingą jausmų židinį.

„Man ši daina yra absoliučios Kalėdos, kurios neišeina iš galvos dar ilgai ilgai!“ – teigė aktorius Gytis Ivanauskas. Jam pritarė ir keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius, atskleisdamas, kad dainos ištrauka, nuskambėjusi televizoriaus ekrane, jį paskatino pasielgti netikėtai.

„Aš kalėdinių dainų klausytis pradedu nuo tada, kai pirmą kartą išgirstu jas kuriame nors pasaulio prekybos centre. Kol ateina žiema, visos pabosta, ieškau kažko perdainuoto, o gal naujo, kas nutinka labai retai. Fone pasigirdo nauja Jazzu kalėdinė daina. Prisipažinsiu – pirmą kartą gyvenime atsukinėjau reklamą atgal, kad pažiūrėčiau ir pasiklausyčiau iš naujo! Jauku, gera, šilta ir norisi dar kartą“, – pasakojo R. Širvinskas, nekantravęs išgirsti pilną kūrinio versiją.

Tūkstančiai žmonių atlikėjai rašė žinutes: visi norėjo Jazzu kalėdinės dainos pilnos versijos čia ir dabar.

„Aš kai girdžiu tą dainą, jaučiuosi įsimylėjusi, bet ne taip – lyg tarp kitko, o taip, lyg man būtų 17-metų ir tai pirmas vyras, paskui kurį eičiau į pasaulio kraštą, – šypsosi dizainerė Viktorija Jakučinskaitė. – Daina apie tai, kaip žemė slysta iš po kojų ir taip romantiškai svaigsta galva. Aš visai negaliu galvoti apie keksus ar dar ką nors. Tik meilę, kuri nuneša į kitą pasaulį.“

Keksiukai vaizdo klipe visgi tampa svarbiu simboliu: aktorės Justinos Nemanytės veikėja į šventinę dėželę supakavusi pačios iškeptus skanėstus skuba aplankyti artimuosius. Bet pakeliui patenka į įvairias situacijas, ir dalinasi jais su sutiktais žmonėmis: kaimyne, gatvės muzikantais, nusiminusiu vaiku, maloniu nepažįstamuoju. Ji dalinasi ne tik kepiniais, bet ir šiluma, gerumu, draugyste.

„Tai yra jauki kalėdinė daina apie meilę ir šiltus jausmus, apie tai, kaip gera būti kartu ir apie laimės jausmą. Pasiruošimas Kalėdoms, šurmulys gatvėse, parduotuvėse, maloni sumaištis, visur skambančios kalėdinės dainos... Tikiuosi, ši daina lydės jus per šventes. Linkiu tarpusavio supratimo, įsiklausymo ir rimties, – to labai trūksta šiandieninėje Lietuvoje. O aš labai myliu savo kraštą ir žmones. Visiems jums ir kiekvienam – šiltų, jaukių ir laimingų šventų Kalėdų“, – kalbėjo Jazzu.

Pilną Jazzu dainą „Apie Tave“ galite išgirsti čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.