Edo Sheerano koncerte Rygoje pasirodys ir Jamesas Bay bei Zara Larsson

Talentingas britų folkroko muzikantas Jamesas Bay ir švedų popsensacija Zara Larsson buvo atrinkti „apšildyti“ Edą Sheeraną Rygoje. Galbūt prie jų dar prisidės vienas atlikėjas arba grupė, tačiau tai paaiškės koncertui artėjant.

 Jamesas Bay ir Zara Larsson.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
 Jamesas Bay ir Zara Larsson.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Edas Sheeranas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Edas Sheeranas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 1, 2019, 1:46 PM, atnaujinta Feb 1, 2019, 2:18 PM

Primename, kad liepos 12 d. Edas Sheeranas koncertuos Lucavsaloje, Rygoje.

Britų muzikantas ir dainų autorius Jamesas Michaelas Bay pelnė populiarumą jau su pirmuoju singlu "Hold Back the River",  kuris buvo išleistas dar iki jo pirmojo debiutinio albumo „Chaos and the Calm” (2015 m.) pasirodymo. Energinga folkroko kompozicija tapo triskart platinine Australijoje, dukart platinine Didžiojoje Britanijoje, Italijoje ir Nyderlanduose, platinine Naujoje Zelandijoje, bei auksine JAV, Kanadoje, Austrijoje ir Vokietijoje.

Albumas, kuriame be minėtos "Hold Back the River" kompozicijos dar skamba tokios gerai žinomos dainos kaip "Let It Go", "Scars", "If You Want To Love In" ir "Best Fake Smile", atsidūrė JAV folkmuzikos topų viršūnėje bei užėmė aukščiausias pozicijas Didžiosios Britanijos, Airijos ir Šveicarijos topuose.

Pernai gegužę pasaulio šviesą išvydo antrasis J.Bay albumas „Electric Light", kurio didžiausi hitai yra "Us", "Wild Life" ir "Pink Lemonade".

Jaunojo folko ir soulo muzikos atlikėjo talentas buvo įvertintas ir prestižiniais apdovanojimais - 
"BRIT Awards" (du kartus), Q (du kartus), GQ, "Echo", "Ivor Novello" ir kt.

Zara Larsson – puikiai žinomų hitų atlikėja. Visi esame girdėję "Symphony" (kartu su "Clean Bandit"), "Lush Life", "Uncover", "Never Forget You", "Ain't My Fault", "I Would Like", "So Good", "This One's for You" (kartu su Davidu Guetta) ir kitas jos dainas. 

Pirmoji sėkmė Zarą aplankė dar vaikystėje, kai būdama 10-ties ji laimėjo talentų konkursą Švedijoje. 

2013 m. pasirodė jos debiutinis EP „Introducing", tapęs triskart platininiu jos gimtojoje Švedijoje, tačiau singlo "Uncover" sėkmę galima pavadinti fenomenalia: 7 kartus platininis įrašas Švedijoje, 3 kartus platininis Danijoje, platininis Belgijoje, Norvegijoje ir Šveicarijoje, auksinis Prancūzijoje.

2017 m. buvo išleistas jau pilnas albumas „So Good", kuris įėjo į geriausiųjų dešimtuką Skandinavijoje, Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Suomijoje, Nyderlanduose, Taivane, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje. Pernai spalį pasirodė singlas "Ruin My Life", kuris bus įtrauktas jau į trečiąjį, labai laukiamą, dainininkės albumą.

Talentingą merginą, atsiradusią lyg „iš niekur“, dabar kviečia bendradarbiauti tokie scenos grandai kaip Tinie Tempah, Davidas Guetta, Johnas Legendas ir daugelis kitų žvaigždžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.