Atlikėja Bjelle pristato naują dainą, sukurtą Islandijoje

Nesenai iš studijų Islandijos menų universitete sugrįžusi atlikėja Raminta Naujanytė –Bjelle pristato naują dainą „Vienas“.

 Bjelle.
 Bjelle.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-07 10:43

Bjelle – Vienas: 

Kaip pasakoja pati atlikėja, „Vienas“ buvo pirmoji daina, kurią ji sukūrė nuvykusi į Islandiją.

„Atsiskyrusi nuo patogios aplinkos ir draugų atradau santykį su savimi ir nepažįstamais žmonėmis. Daina pasakoja apie jausmą, kuomet sutinki naują žmogų, jį jaukiniesi, bandai pažinti ir tuo pačiu bandai suprasti kaip dėl to jautiesi pats. Emocinis ryšys pavirsta į žavesį, o kartais vėl pavirsta į visišką svetimumo jausmą“. Eksperimentų ir naujo skambesio kūryboje nestokojanti atlikėja teigia, jog ši daina jai itin artima. „Gal žmonės sakys – Bjelle vėl parašė lyrinę dainą, bet aš labai labai tikiu šia daina. Ir naujajame albume ji bus pirmoji daina, nuo kurios prasideda istorija, jungianti visus kūrinius“.

Šį pavasarį elektroninės kompozicijos magistrą baigsianti Bjelle šiuo metu išgyvena asmenišką ir atvirą kūrybos etapą. Artimiausiu metu atlikėjos laukia pasirodymas „Muzikos salės“ scenoje, kur vasario 24 d. klausytojai galės ne tik išgirsti naujų dainų premjeras, bet ir susipažinti su dabartiniu atlikėjos kūrybos etapu, stebinančiu netikėtomis kūrinių atlikimo formomis, tarp kurių koncertinių kanklių ir elektroninės muzikos kompozicijos. Pavasario viduryje Bjelles laukia naujojo albumo pristatymas bei koncertų turas Japonijoje ir Pietų Korėjoje, o sugrįžusi iš Azijos atlikėja pažada susitikimus su Lietuvos klausytojais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?