Dainas sapnuojanti atlikėja Anna pristato vaizdo klipą: „Absurdas man – viena mėgstamiausių temų“

Gitaristė, dainininkė ir kompozitorė Anna Polukord pristato pirmąjį singlą „Aš negaliu užmigti“, kuris taps ir jos debiutinio albumo tituline daina.

 A.Polukord.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 A.Polukord.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2019, 11:37 AM, atnaujinta Feb 7, 2019, 11:40 AM

„Šią dainą – melodiją ir tekstą – aš susapnavau. Pabundu iš sapno, o į lūpas tarsi kas žodžius būtų įdėjęs. Kaip muzikinį eilėraštį, kurį neišvengiamai turėjau sudainuoti“, – sako 29 metų atlikėja.

Pasak Annos, tai daina apie meilę, bet joje esama ir kitų prasmių: apie dvasines vertybes, kurias žmogus kartais pamiršta vien norėdamas patenkinti smalsumą; apie tarsi neišvengiamas klaidas, kurios formuoja žinojimą ir išmintį.

Kuriant „Aš negaliu užmigti“ vaizdo klipą Annai teko kliautis draugų pagalba ir improvizuoti, nes klipo biudžetas buvo nulinis. Idėja gimė diskutuojant „Paviljone“ – toje pat erdvėje, kur vasario 21 dieną vyks Annos debiutinio albumo pristatymo koncertas.

Andriaus Bareikio režisuotas klipas buvo filmuojamas viename iš Vilniaus senamiesčio rūsių. Klipas, pasak Annos, gerokai absurdiškas, nes absurdas – viena iš jos mėgstamų temų.

„Buvo smagu dalyvauti klipo sukūrimo procese, po truputi tapo akivaizdu, jog pasitelkdamas vaizdo efektus režisierius gali sukurti iš esmės bet ką“, – prisimena atlikėja.

Annos Polukord dainos „Aš negaliu užmigti“ vaizdo klipas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.