Merūnas išleidžia savo pirmąją vinilo plokštelę: „Tai išskirtinis projektas“

Išleidžiamas pirmasis vieno geriausių Lietuvos tenorų Merūno Vitulskio vinilinis diskas „Muzika – Lietuvai“.  Jame – dešimt kūrinių iš to paties pavadinimo prieš dvejus metus išleisto dainininko albumo.   

 Merūnas Vitulskis.<br> A.Kriščiūno nuotr.
 Merūnas Vitulskis.<br> A.Kriščiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2019, 2:42 PM, atnaujinta Feb 8, 2019, 2:48 PM

„Muzika – Lietuvai“ – metus kurtas, vienas sudėtingiausių ir prabangiausių  popmuzikos projektų. Visa muzika ir žodžiai buvo kuriami specialiai šiam albumui. Muziką jam parašė kompozitorius Kipras Mašanauskas, žodžius - Romas Lileikis, Rūta Lukoševičiūtė, Ieva Narkutė.
Įrašuose ir koncertiniame ture dalyvavo didžiausias ir pagrindinis šalies orkestras  – Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, dirigentas – Gintaras Rinkevičius.

Tai pat vinilo plokštelėje rasite duetus su legendiniu Lietuvos tenoru Virgilijumi Noreika („Gyvenimo duetas“)  ir nuostabaus balso savininke Aiste Smilgevičiūte („Kitaip mylėt nemoku“).

„Labai džiaugiuosi vinilo pasirodymu ir laukiu jo pristatymo. „Muzika - Lietuvai“ - išskirtinis projektas. Vos pasirodžius kompaktiniam diskui, buvo pradėta kalbėti ir apie vinilo išleidimą. Sako, kad ir užsienio turistai vinilų krautuvėse klausinėja, ar yra kokios nors lietuviškos muzikos, įgrotos su mūsų orkestru. Tai va dabar jau yra“, - juokiasi Merūnas.

Vinilas „Muzika –  Lietuvai“ bus oficialiai pristatytas Vilniaus Knygų mugėje, Muzikos salėje, vasario 22 d. (šeštadienį) 18.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.