„2 Donatai” atskleidė įspūdingus planus: koncertas „Žalgirio” arenoje ir albumas, vertas milijono

Nors grupė „2 Donatai” skaičiuoja jau 5-tus karjeros metus, diskusijos dėl grupės pavadinimo vis dar netyla.

„2 Donatai“.<br>„Zuzi“ nuotr.
„2 Donatai“.<br>„Zuzi“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2019, 11:29 AM, atnaujinta Mar 7, 2019, 11:37 AM

Daugumai klausytojų kyla klausimas, kodėl grupė taip pasivadinusi, jeigu yra tik vienas Donatas, o kitas – Karolis?

Jaunas ir talentingas, dviejų vaikų tėtis Karolis Akulavičius, prie grupės prisijungė jau kiek daugiau nei prieš 2 metus, tačiau lig šiol daugelis stebisi grupės pavadinimu.

Paklausus jo paties, ar nebuvo sunku priprasti ,kad scenoje yra vadinamas kitu vardu, prisipažįsta: „Iš pradžių buvo labai keista, nes gatvėje ir viešoje erdvėje žmonės sveikindavosi ir vadindavo mane Donatu.

Dažnai bandydavau juos pataisyti, sakydamas jog aš – Karolis, o ne Donatas. Pasakysiu atvirai, prie grupės prisijungiau su mintimi, kad kažkada grupės pavadinimas tikrai pasikeis.

Netgi turėjau įdėją naujam pavadinimui – „2 Donkarlai” (šypsosi). Tačiau, viską apsvarsčius ir pasitarus su vadyba, nusprendėme pavadinimą palikti tokį koks yra, visgi grupė turi jau didelį būrį gerbėjų, kurie žino ir atpažįstą šią grupę. 

Asmeniniame gyvenime aš ir esu Karolis, bet scenoje – Donatas. Netgi mus prodiusuojanti kompanija „Zuzi” man prisijungiant prie grupės padarė „įšventinimą” ir „pakrikštijo” mane Donato vardu. 

Vasarą grupė ketina surengti naujo albumo pristatymo koncertą Palangoje, tačiau tai – ne vienintelis įdomus grupės planas 2019-iesiems.

„Apskritai, šie metai mums ypatingi – „2 Donatų” grupei sukako 5 metai ir greitai išleisime naują albumą, kuris vadinsis “Albumas vertas milijono”.

Ta proga suplanuoti du dideli koncertai – vasarą Palangoje, o spalio 26 dieną – grandiozinis mūsų ir Irenos Starošaitės bendras koncertas "Žalgirio" arenoje.

Savo nuoširdžiomis kūrybos dainomis norime išjudinti visus Lietuvos žmones. Mums labai svarbus rezultatas, todėl 100% atsiduodame muzikai, neapsakomai malonu yra gauti grįžtamąjį ryšį. O tai yra ne kas kita, kaip pilnos koncertų salės bei dainuojantys gerbėjai koncertų metu. Šiuo metu didžiausias karjeros planas yra ir toliau džiuginti žmones savo balsu bei dainomis", – atvirauja grupės narys K.Akulavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.