Įvertinkite: pasaulinę šlovę pelniusio hito „In My Mind“ autorius Dynoro pristatė naują kūrinį

Pasaulinio lygio šlovę pelnes Dynoro pristatė naują kūrinį ir oficialų dainos „Obsessed“ vaizdo klipą. Su kūriniu „In My Mind“ išgarsėjęs vaikinas naują dainą įrašė ne vienas. Jam talkino žinoma norvegų dainininkė Ina Wroldsen.

Ina ir Dynoro.<br> LR montažas.
Ina ir Dynoro.<br> LR montažas.
 Dynoro.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Dynoro.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Ina.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ina.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 24, 2019, 10:13 AM, atnaujinta Mar 24, 2019, 10:58 AM

Ina ne tik dainininkė, bet ir kūrėja. Talentinga moteris yra parašiusi dainų tokioms žvaigždėms kaip Britney Spears, Shakira, „One Direction“ ir daugeliui kitų. Inos Balsas skamba begalėje populiarių šokių muzikos kūrinių. Ji taip pat pakerėjo pasaulį kartu su didžėjumi Calvinu Harrisu ir „Disciples“ išleidusi kūrinį „How Deep Is Your Love“, mat jame skamba Inos balsas.

Šį kartą Ina skambės ir lietuvio kūrinyje. Dynoro gerbėjams pristato naują dainą:

M.A.M.A. Apdovanojimuose Dynoro pelnė tris statulėles, kadangi pateikė bene didžiausią praėjusių metų staigmeną Lietuvos muzikos pasaulyje. Pernai Dynoro išleido šokių muzikos kūrinį „In My Mind“ – kūrinį su labai įdomia istorija. Iš esmės tai – prieš kelerius metus kitų atlikėjų įrašyti garsaus šokių muzikos hito perdirbinys, kuriam panaudoti ir žinomo italų didžėjaus Gigi D'Agostino kūrinio fragmentai.

Kūriniu susidomėjo viena didžiausių pasaulio muzikos leidyklų „Sony Music“. Daina internete išklausyta daugiau nei pusę milijardo kartų. Ji – neabejotinai tapo vienu populiariausių 2018-ųjų šokių muzikos kūrinių pasaulyje, o Vokietijoje ir Austrijoje paskelbta populiariausia metų daina. M.A.M.A. ceremonijoje Dynoro pelnė Metų dainos, Metų elektroninės muzikos atlikėjo ir Metų proveržio titulus – tokią sėkmę jam iš anksto prognozavo ir bene visi konkurentai.

Įdomu tai, kad jaunas kūrėjas išlaiko paslaptingumo aurą. Pernai jis surengė ne vieną pasirodymą užsienyje, tačiau nėra davęs nė vieno interviu.

Panašu, kad šiemet paslaptingumo šydas bus atskleistas. Dynoro rugpjūtį žada pasirodyti „Granatos Live“ festivalyje, Rumšiškėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.