Išgirskite: Jazzu ir Jovani pristatė kūrinį „I Should Have Known“

Antradienio vakarą Lenkijos radijo stoties RMF FM eteryje nuskambėjo nauja Jovani ir Jazzu daina „I Should Have Known“.

Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Jonas Nainys-Jovani.<br>Organizatorių nuotr.
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Jonas Nainys-Jovani.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2019, 12:29 PM

Šiai premjerai buvo skirtas ypatingas dėmesys, nes talentingų lietuvių tandemo ankstesnis darbas – kūrinys „Keep It To Myself“ karaliavo klausomiausios lenkų radijo stoties Top 1 pozicijoje ir buvo sugrotas tūkstančius kartų. Lietuvių darbą įvertino ir didžiausia pasaulyje įrašų kompanija „Universal“.

Jovani ir Jazzu daina „Keep It To Myself“, „YouTube“ kanale surinkusi net 10 milijonų perklausų, ne tik Lietuvoje, bet ir Lenkijoje tapo 2018 m. pabaigos ir 2019-ųjų pradžios didžiausiu hitu: paskutinę gruodžio savaitę šis kūrinys atsidūrė „RMF FM“ radijo stoties topų pirmoje vietoje.

Dainai didelis dėmesys buvo skirtas ir prestižinių Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A 2018 ceremonijoje.

Stulbinančia sėkme nuoširdžiai pasidžiaugę Jovani ir Jazzu netrukus galėjo švęsti kitą svarbią pergalę – kompanija „Universal“, dirbanti su tokiomis pasaulio žvaigždėmis, kaip U2 ar Madonna, įtraukė „Keep It To Myself“ į specialų rinkinį.

Tuo metu RMF FM nekantriai laukė naujo Jovani ir Jazzu darbo.

„Galima sakyti, jie ir paskatino šios dainos atsiradimą, – nuolat teiravosi, kada pasirodys antra daina, teigė, kad klausytojai labai laukia.

Tai yra įtakingiausia radijo stotis Lenkijoje: ką pagroja RMF FM – tą ima sukti ir visi kiti. Labai smagu, kad Lenkijoje lietuviams štai jau ne pirmą mėnesį skiriama tiek dėmesio, taip gausiai komunikuojama, – kalbėjo Jazzu atstovaujančios kompanijos „Creative Industries“ vadovas Lauras Lučiūnas. – Jauni artistai kartais užmiršta, kokią galią turi radijo stotys.

O juk jos populiarina muziką ne ką mažiau nei interneto platformos. Tikiuosi, kad naująją dainą „I Should Have Known“ gros ir lietuvių radijo stotys.

O Jazzu ir Jovani kolaboracija labai naudinga abiems artistams: jiems pamažu veriasi 40 milijonų žmonių turinčios Lenkijos rinka.

Ir mes taip pat džiaugiamės bendradarbiavimu su Jovani atstovaujančia kompanija „Live Nation Lietuva“.“

Vakar radijo stotis RMF FM išskirtinį dėmesį skyrė naujam Jovani ir Jazzu kūriniui „I Should Have Known“, kurio autoriai – švedai.

Daina pasakoja apie intuityvią santykių išdavystės nuojautą ir ją patvirtinusią moterį su kraujo raudonio suknele. Tačiau kūrinio natose nėra sutirštintos dramos, čia nedūžta indai, yra tik tiesūs klausimai, kuriuos girdint galima pajusti ir aštrų atlikėjos žvilgsnį.

„Jovani vertina Jazzu balsą, jam imponuoja jos charizma, o Justė džiaugiasi Jono kūrybiškumu. Šis duetas dirba be skausmo ir tai yra jų sėkmė“, – kalbėjo L Lučiūnas.

Išgirskite ir įvertinkite naująją Jovani ir Jazzu dainą „I Should Have Known“:

https://www.youtube.com/watch?v=y8YCphe6d68

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.