Jurijus Veklenko pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį stebėjo išskirtinėje vietoje

Antradienį Tel Avive vyko pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Kadangi Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko (28 m.) dalyvaus tik antrajame konkurso pusfinalyje, tądien jis galėjo kiek atsikvėpti ir galimai būsimus savo konkurentus įvertinti apsuptas kolegų bei bičiulių.

 J. Veklenko.<br> A. Mačiulytės ir eurovision.tv nuotr.
 J. Veklenko.<br> A. Mačiulytės ir eurovision.tv nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Specialiai lrytas.lt, Tel Avivas (Izraelis)

May 14, 2019, 9:38 PM, atnaujinta May 15, 2019, 12:07 PM

Pusfinalio dieną į didžiąją areną dainininkas nutarė nevažiuoti. Drauge su Lietuvos delegacija vyras išvyko į kelionę prie Negyvosios jūros.

Grįžęs iš išvykos jis atvyko į viešbučio, kuriame apsistojo, terasą. Čia prie Jurijaus prisijungė ir žurnalistų komanda.

J. Veklenko sakė, kad pirmajame pusfinalyje favoritų neturi.

„Neturiu nuomonės apie pirmojo pusfinalio favoritus. Susilaikysiu iki tol, kol pamatysiu visus šio pusfinalio dalyvius. Gyvai atlikėjai skamba kur kas kitaip. Pavyzdžiui, kai kurie atlikėjai gyvai skamba net prasčiau, negu įraše. Bus įdomu įvertinti jų pasirodymus ekrane“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė jis.

Primename, kad antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis įvyks gegužės 16-ąją. Dvyliktu numeriu koncerte pasirodysiantis J. Veklenko varžysis su atlikėjais iš 18 šalių.

Yra žinoma, jog ant Tel Avivo scenos atlikėjas pasirodys juodais drabužiais. Išskirtinių efektų dainininko gerbėjai nepamatys. Dainininko žodžiais, pasirodyme svarbiausia liks daina, o ne šou.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.