Grupės „Flying Saucer Gang“ premjera: tarptautinis singlas su reperiu iš JAV

Pirmą kartą Lietuvos muzikos istorijoje jauni atlikėjai is Kauno „Flying Saucer Gang“ bendradarbiaudami su sparčiai garsėjančiu JAV reperiu Nessly pristato tarptautinį singlą „Devilish Plans“. Pažintis tarp artistų įvyko internetu kai „Nothing Personal Records“ (įrašų kompanija, priklausanti grupės nariams) išsiuntė „Flying Saucer Gang“ muziką kitapus Atlanto.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2019, 6:09 PM, atnaujinta Jul 27, 2022, 12:47 PM

„Labai apsidžiaugėme gavę atsakymą iš Nessly komandos ir sužinoję, kad mūsų muzika jam patiko“, – kalbėjo „Flying Saucer Gang“ nariai. „Kai išgirdome, kad jis sutiko įrašyti bendrą dainą, iškart ėmėmės darbų.’’ Grupė teigia, kad neprabėgus nei savaitei po pažinties jie jau buvo paruošę dainos demo versiją, o po mažiau nei mėnesio jau turėjo galutinį darbų rezultatą.

Gimęs Brukline, tačiau augęs Trap muzikos žanro sostinėje Atlantoje, Nessly prie didelių projektų jau yra dirbęs su ryškiausiomis šio žanro žvaigždėmis kaip Lil Yachty, Ski Mask the Slump God bei Yung Bans, o per pastarąjį pusmetį susilaukė ypač didžiulio dėmesio socialiniuose tinkluose išplatinęs kontraversišką video, kur demonstruoja tariamai įsigytą, automatiškai balsą keičiantį, implantą.

Atlikėjo muzika didžiausio populiarumo susilaukia „Spotify“ platformoje, kur jo dainos renka milijonines perklausas. „Šią dainą pristatome kaip išankstinį singlą prieš Nesslio artėjantį albumą „Standing on Satan's Chest“, kurį jis ketina paleisti jau birželio 5 dieną“, – sakė „Flying Saucer Gang“ kolektyvas. „Dar nežinodami, naujojo albumo pavadinimo, nusprendėme, kad mūsų daina vadinsis „Devilish Plans“, tai labai įdomu, turint omenyje, kad singlas labai atitiks artėjančio albumo tematiką“, – pridūrė grupės narys Retro. Įrašų kompanija „Nothing Personal Records“ įkūrė patys „Flying Saucer Gang“ nariai ir pradėję platinti savo muziką netrūko įgauti didelį pagreitį.

Į bendrų bei solinių grupės narių (OG Version, Retro, Amphibian, S.F.T.P.) dainų gretas stojo ir daugiau jaunų atlikėjų, kurie „Nothing Personal Records“ dėka turėjo galimybę sukurti ir išplatinti savo muzikinius kūrinius bei sulaukti populiarumo. Tarp šių atlikėjų naujosios mokyklos hip-hop'o kūrėjai 50€URU, Fury, Chainsaw Luke, Gantarro ir alternatyvios muzikos atstovai Thaddaeus bei kultiniai LEKIANTYS ME$HKINAI.

O didžiausias metų netikėtumas – daugiausiai dėmesio sulaukęs ir visus šių metų peržiūrų rekordus sumušęs „Nothing Personal Records“ komandos prodiusuoto Karolinos Meschino debiutinio singlo „Story feat. Retro“ muzikinis klipas per vieną savaitę sugebėjo surinkti virš 600 000 peržiūrų.

Įrašų kompanija teigia, kad nuolatos ieško bendradarbiauti norinčių jaunų žmonių ir tiki, kad kiekvienam talentui gali atrasti vietos savo socialinės medijos kanaluose, jei tik atlikėjai gali pasiūlyti kažką išskirtinio ar tiesiog jų muzika pasirodo patraukli ausiai. Norinčius bendradarbiauti raginame siųsti kuriamą muziką bei idėjas elektroniniu paštu:nothingpersonalworldwide@gmail.com

Artimiausi „Flying Saucer Gang“ koncertai:

Birželio 7 d. Vasaros Terasa, Vilnius. Bilietai: https://tickets.paysera.com/lt-LT/event/flying-saucer-gang-x-og-version-vilnius

Birželio 15 d. Adform kiemelis, Vilnius. Bilietai: https://kakava.lt/renginys/trapfest/1090/1391

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.