„Lietuvos balsas. Vaikai“ žvaigždė Nikolė pristato pirmąją dainą ir vaizdo klipą

Publikos simpatijas muzikiniame TV projekte „Lietuvos balsas. Vaikai“ susižėrusi Nikolė Aleksejeva pasibaigus šou rankų sudėjusi nesnaudžia. Mergina svajoja apie atlikėjos karjerą ir deda visas įmanoma pastangas, kad pirmieji jos žingsniai šiame kelyje gerbėjams paliktų kuo geriausią įspūdį.

 Publiką muzikiniame projekte pakerėjusi Nikolė pristato pirmąją dainą ir vaizdo klipą.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Publiką muzikiniame projekte pakerėjusi Nikolė pristato pirmąją dainą ir vaizdo klipą.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Publiką muzikiniame projekte pakerėjusi Nikolė pristato pirmąją dainą ir vaizdo klipą.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Publiką muzikiniame projekte pakerėjusi Nikolė pristato pirmąją dainą ir vaizdo klipą.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 29, 2019, 1:38 PM

Jaunoji dainininkė, turinti tarptautinę scenos patirtį, pristato savo dainą ir pirmąjį vaizdo klipą „Daugiau nei mama“. Ji tikisi, kad gerbėjai kūrinį įvertins puikiai ir džiaugiasi, kad dar liepą nufilmuotas klipas jau išvydo dienos šviesą.

Kūrinio „Daugiau nei mama“ autorius – žinomas prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano. Su juo atlikėja bendradarbiavo dar šių metų pavasarį, jo studijoje įrašinėjo dainą. Neilgai trukus Nikolei kilo mintis sukurti ir vaizdo klipą. Jį nufilmavo Ilya Yakover.

Paklausta, kodėl taip norėjosi dainą įvilkti į vaizdus, jaunoji atlikėja tvirtino, kad gerbėjams visuomet įspūdį palieka ne tik kūrinio klausymas, bet ir įvairių emocijų perteikimas ekrane.

„Iš tiesų labai džiaugiuosi, kad pavyko sukurti ir vaizdo klipą. Tai tarsi rūbas mano pirmai dainai. Labai džiaugiausi ir įrašiusi kūrinį, tačiau dar geresnės emocijos užplūdo filmuojantis, nes jau tuomet supratau, kad iš viso to išeis puikus klipas“, – kalbėjo Nikolė.

Paprašyta papasakoti daugiau detalių apie filmaviją, „Lietuvos balsas. Vaikai“ finalininkė prisiminė, kad teko filmuotis net tris dienas. Filmavimų metu atlikėja pakeitė ne vieną įspūdingų drabužių ansamblį, tačiau dublių kartoti jai neprireikė.

„Viskas ėjosi puikiai ir labai sklandžiai. Nebandžiau nieko vaidinti. Prieš kameras buvau tokia, kokia esu kasdienybėje. Šiuo metu esu išvykusi į stovyklą ir vaizdo klipo pati dar nespėjau peržiūrėti. Klipo peržiūra man bus didelė skaigmena, kurios su nekantrumu laukiu“, – pasakojo dainininkė.

„Daugiau nei mama“ filmuotas Vilniuje, filmavimas truko tris dienas. Pagrindinė jaunosios atlikėjos pagalbininkė filmavimų metu buvo mama Julija. Ji ir rinko savo dukrai drabužius, juos derino, ir rūpinosi klipo scenarijumi.

Paklausta, kaip savo akimis mato tai, kas įvyko, J. Aleksejeva pasakojo nesitikėjusi, kad viskas gali pavyti taip greitai.

„Atrodo, dar visai neseniai filmavome, tačiau jau dabar turime pirmąjį Nikolės klipą. Nepraėjo nė mėnuo, ir jau yra rezultatas. Nikolė prieš kameras jautėsi puikiai, drąsiai, atrodė linksmai. Džiaugiuosi, kad ji gali būti savimi net tokiomis akimirkomis, kurios kitiems galbūt sukeltų šiek tiek streso“, – kalbėjo J. Aleksejeva.

Pačiai Nikolei pasirodymai prieš TV kameras nėra naujiena. Atlikėja jau yra filmavusis muzikiniame TV projekte „Rusijos balsas. Vaikai“, jai pavyko nukeliauti į „Lietuvos balsas. Vaikai“ finalą.

„Filmavimų metu tiesiog mėgavausi tuo, ką dariau. Kameros seniai man nebekelia streso. Žinau, kad kai kuriems žmonėms prieš jas kartais būna nejauku, tačiau man tai suteikia daug teigiamų emocijų“, – pasakojo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.