Latviams nesusidorojus, lietuviai išgelbėjo „Rammstein“ koncertą

Vienintelį koncertą Baltijos šalyse rugpjūčio 6 dieną Rygoje po atviru dangumi surengsianti garsioji roko grupė „Rammstein“, garsėjanti gausiomis dekoracijomis ir pirotechnikos efektais, patikėjo 1,5 milijono eurų vertės scenos pristatymą ir apsaugą Lietuvos įmonei. Įdomu tai, kad bendrovė „Dignis Trade“ yra itin maža – valdoma vos dviejų asmenų.

Grupė Rammstein. <br>T.Bauro nuotr. 
Grupė Rammstein. <br>T.Bauro nuotr. 
Grupė Rammstein. <br>T.Bauro nuotr. 
Grupė Rammstein. <br>T.Bauro nuotr. 
Grupė Rammstein. <br>T.Bauro nuotr. 
Grupė Rammstein. <br>T.Bauro nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 5, 2019, 12:28 PM

„Reikėjo suorganizuoti 12 sunkvežimių, kurie valandos tikslumu pristatytų krovinį į Latviją, fizinė apsauga jį saugotų sandėliuose 24 valandas per parą bei viskas būtų stebima video kameromis.

Latviai pasižadėjo, bet nesugebėjo to užtikrinti, kad viskas bus padaryta pagal kontraktą. Latviai pakėlė rankas, o mes atsakingai ėmėmės šio iššūkio ir sugebėjome viską suorganizuoti laiku.

Prižiūrėtojai iš Vokietijos stebėjosi mūsų organizuotumu ir gyrė, jog viskas aukščiausiame lygyje“, – džiaugiasi bendrovės rinkodaros vadovas Andrius Lomakinas.

Vos dviejų asmenų valdomai Lietuvos įmonei jau teko garbė pagelbėti logistiniais klausimais ir po Ed Sheerano koncerto. Dabar ji laimėjo didžiausią įmonės istorijoje pagal apimtis užsakymą. Šiomis dienomis plombuoti kroviniai jau pristatomi į Lucavsala salą Rygoje, kur ir vyks „Rammstein“ koncertas.

Logistinius sprendimus siūlanti bendrovė per keletą metų susikūrė gausų partnerių būrį. 

Įmonės partneriai valdo virš 500 sunkvežimių, virš 2,000 mikroautobusų, 8 sandėlius Vokietijoje, Čekijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Rumunijoje ir kitose Europos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.