Grupės „2 Donatai“ narys Donatas Čižauskas švenčia 30 metų jubiliejų

Rugsėjo 27 dieną gimtadienį švenčia populiariosios vaikinų grupės „2 Donatai“ narys Donatas Čižauskas. Šia proga pristatomas Donato autorinės dainos „Kai kas vakarą“ vaizdo klipas.

 Vyras mini gimtadienį.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Vyras mini gimtadienį.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2019, 12:45 PM, atnaujinta Nov 20, 2019, 12:47 PM

Donatas sako savo metų jau seniai nebeskaičiuojantis ir šios dienos nesureikšmina: „Visą savaitgalį koncertuosime, tad švęsti nei yra laiko, nei daug noro. Aš labiau esu pratęs dalyvauti kitų šventėse, bet ne savo“, – juokavo Donatas.

„Nors vienos šventės išties laukiu su nekantrumu. Tai mūsų grupės 5-rių metų jubiliejaus koncertas Kauno „Žalgirio arenoje“ spalio 26 d.

Per tiek grupės gyvavimo metų tai bus didžiausias renginys, kurį ruošiame. Jame būtinai sudainuosime ir šiandien pristatomą dainos „Kai kas vakarą“ versiją.

Mūsų klausytojams ši daina nėra naujiena, tačiau visi ją įpratę girdėti kiek kitokią. Asmeniškai, man ši daina yra labai brangi. Aš ją sukūriau dar paauglystėje, jei gerai pamenu – būdamas 10-toje klasėje. Tai yra vienas iš tų kurinių, kuris neatsibosta net pačiam autoriui, todėl gimė mintis padaryti ir daug jautresnę ir lėtesnę dainos versiją.

Labai tikiuosi, kad ji patiks ir Jums. Na, o aš savo ruožtu noriu pasakyti didelį ačiū gerbėjams už plūstančius sveikinimus. Tikiuosi greitai pasimatysime mūsų koncertuose“,– kalbėjo D.Čižauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti