Alanas Chošnau ir Leonas Somovas pristatė bendrą kūrinį „Laukiau ilgai“ ir užminė mįslę apie ateities planus

Naujieji metai negaili staigmenų. Viena jų – Lietuvos muzikos žvaigždžių Alano Chošnau ir Leono Somovo bendra daina ir video klipas „Laukiau ilgai“. Atlikėjai pripažįsta, kad šis žingsnis nustebino net juos pačius, nes viskas įvyko netikėtai.

 Muzikantai pristatė bendrą kūrinį.<br>E.Dabkutės nuotr.
 Muzikantai pristatė bendrą kūrinį.<br>E.Dabkutės nuotr.
 A.Chošnau.<br>E.Dabkutės nuotr.
 A.Chošnau.<br>E.Dabkutės nuotr.
 L.Somovas.<br>E.Dabkutės nuotr.
 L.Somovas.<br>E.Dabkutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 5, 2020, 8:01 PM

Kiekvienas kūrybinis etapas turi savo istoriją, o ilgainiui įgauna ir savo ritmiką. Alano ir Leono teigimu, jie tiesiog susitiko tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje, o muzika gimė savaime.

„Su Alanu susitikome taip, lyg viskas būtų suplanuota iš aukščiau. Suveikė stipri kūrybinė chemija, pirmoji daina gimė lengvai ir natūraliai. Tai daug ką pasako“, – teigė L.Somovas.

„Iš tiesų, mus netikėtai suvienijo kūryba. Abu tai pajutome iš karto, nuo pirmųjų valandų studijoje. „Laukiau ilgai“ sulipdė mūsų kūrybines patirtis, didelę meilę muzikai ir gebėjimą profesionaliai dirbti kartu“, – užtikrino A.Chošnau.

Pernai Alanas sugrįžo į jau puikiai pažįstamą solinę kūrybą, savo klausytojams pristatė du naujus kūrinius „Tu gali arba ne“ ir „Per daug tavęs“, solinių hitų „Laiškas ant sniego“ ir „Už sapnų“ remiksus, visiems jiems sukūrė video klipus ir pradėjo koncertuoti su nauja grupe.

Tuo tarpu, Leonas jau kelis metus dirba su švedų grupe „Highly Sedated“, kuri pasirašiusi kontraktą su Steve Angello įrašų kompanija „SIZE“. Jau kuris laikas Leonas daugiau dirba su užsienio atlikėjais, todėl pačiam norisi daugiau dėmesio skirti Lietuviškai muzikos kultūrai.

Nors Leonas su Alanu dažnai prasilenkdavo užkulisiuose, bendram darbui susitiko vos prieš mėnesį. Keletas valandų kolegiško bendravimo studijoje įtraukė kūrėjus į eksperimentą, kuris jau po kelių savaičių įgavo turinį ir formą – daina ir video klipas „Laikiau ilgai“.

„Muzikaliai Alaną pajaučiau labai greitai, abu nenorime niekam nieko įrodyti, galime mėgautis tuo, ką darome ir dalintis su klausytojais. O muzikinė patirtis leidžia mums kurti originalų, labai solidų ir brandų turinį“, – sakė L.Somovas.

Susitikimas su Alanu jam patvirtino, kad profesionalus darbas kuria ne tik jaukumą ir patikimumą studijoje, tačiau leidžia ir išreikšti save naujame amplua.

„Savo arsenale turiu begales dainų, dėl jų paromis galiu dirbti studijoje. Džiaugiuosi atradęs, kad Leonas vienodai myli muziką ir tiki jos galia žadinti žmones, prikelti klausytojų širdis. Ši sinergija motyvuoja mus eiti pirmyn. Norisi tikėti, kad tokio gero muzikinio turinio bus ir daugiau“, – mįslingai pritarė A.Chošnau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.