Milda Rasilavičiūtė pristato naują dainą „Paglostyk man rankas“

Ne viename televizijos projekte dalyvavusi jauna atlikėja Milda Rasilavičiūtė pristato naują dainą ir yra atvira: „Reikėjo atsitraukti, kad suprasčiau – muzika yra mano gyvenimas“.

 Milda Rasilavičiūtė<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Milda Rasilavičiūtė<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Milda Rasilavičiūtė<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Milda Rasilavičiūtė<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 19, 2020, 4:07 PM

Baigusi muzikinio teatro studijas praėjusiais metais Milda priėmė ryžtingą sprendimą – kada, jei ne dabar pailsėti ir susidėlioti sau ne tik mintis, bet ir prioritetus.

Muzika ir teatras jai buvo ir yra svarbūs nuo pat mažų dienų, tačiau dar jos aistra – kelionės ir buriavimas.

„Būtent todėl iš karto po studijų leidausi į kelionę be bilieto atgal. Buriavimas ir ne turistinis gyvenimas vis kitoje Karibų saloje man padėjo užaugti kūrybiškai ir suprasti, kad išlaisvina būtent ji – kūryba. Šioje kelionėje gimė daug atvirų ir gražių tekstų, kuriuos vis kirbėjo sudėti į muziką“, – pasakojo Milda.

Todėl vos grįžusi į Lietuvą jauna dainininkė pradėjo ieškoti žmogaus, kuris padėtų greičiau realizuoti jos idėjas. Taip Milda sutiko muzikos prodiuserį Artiomą Penkevičių. Nauja atlikėjos daina „Paglostyk man rankas“ – pirmas bendras jųdviejų darbas, tačiau mergina nusiteikusi ryžtingai – dar šiais metais savo gerbėjams pristatys ir albumą.

„Daina „Paglostyk man rankas“ – tarsi nauja mano pačios pradžia. Labai tikiuosi, kad žmonės, kurie ją girdės ir klausys, neliks abejingi ir pajus tą patį, ką jaučiu aš, ją dainuodama. Man ši daina – gražiausia ir jautriausia iš to, ką esu sukūrusi“, – sakė dainininkė.

Ji pabrėžė, kad svarbiausia žinutė šioje dainoje – dviejų žmonių akimirka. Akimirka, kurią reikia pastebėti ir branginti kiekvienam mūsų. Tai atviras ir jautrus santykis, kuris vyksta čia ir dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.