Donatas Montvydas Klaipėdoje surengs įspūdingą koncertą

Vienam ryškiausių šalies atlikėjų Donatui Montvydui pastarasis laikotarpis ypatingai produktyvus. Vienas po kito pristatyti naujausi kūriniai „No Strings“ ir „Kol Vakaras Ilgas“, o jau liepos 17 – osios vakarą Klaipėdoje, Šiauriniame rage įvyks pirmasis didelis dainininko koncertas, kuriame žadama ir ne viena staigmena.

Donatas Montvydas surengs koncertą Klaipėdoje. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Donatas Montvydas surengs koncertą Klaipėdoje. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Donatas Montvydas surengs koncertą Klaipėdoje. 
Donatas Montvydas surengs koncertą Klaipėdoje. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 10, 2020, 1:54 PM

Pasak Donato, karantinas tik patvirtino, kad buvimas scenoje yra nesulyginamas su niekuo kitu ir neatsiejama jo gyvenimo dalis.

Šią vasarą Klaipėdoje renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurta unikali renginių erdvė „Šiaurinis ragas“, kurioje įvyks ryškiausių šalies atlikėjų tokių kaip Jazzu, 8 Kambario, Evgenya Redko, G&G Sindikato, Justino Jaručio ir Jovani bei daugelio kitų išskirtiniai koncertai. Renginių išsiilgusi publika turės galimybę ne tik išgirsti kokybišką muziką, bet ir aplankyti unikalią renginio erdvę, apsuptą Smiltynės perkėlos.

Vienas pirmųjų čia koncertą surengs dainininkas Donatas Montvydas, kuris neslepia, kad su visa komanda labai laukia liepos 17 dienos, kuomet pirmąjį kartą po karantino galės žengti į didžiąją sceną.

„Galiu sakyti, kad tai bus pirmasis mano koncertas po karantino, savotiškas sugrįžimas. Daug repetuojame su grupe, nes esame išsiilgę šios veiklos, o tuo labiau, kad nežinome, kaip ilgai galėsime tuo džiaugtis. Esame pasiruošę ir esame paruošę naujienų, tikrai bus ne vienas pirmą kartą gyvai nuskambėsiantis kūrinys“, – džiaugsmo neslepia dainininkas.

Tik vakar pristatęs naujausią savo kūrinį „Kol Vakaras Ilgas“, Donatas intriguoja, kad tai yra naujojo etapo pradžia, kuris atsispindės ir būsimame jo albume.

„Karantino laikas buvo sąmoningai skirtas albumo įrašams, kuris pasirodys rudenį, tačiau jau dabar norisi pasidalinti tuo, ką sukūriau. Manau, kad Klaipėdoje pristatysime ir kito būsimojo singlo užuominas“, – intriguoja Donatas.

Šiauriniame rage, Klaipėdoje liepos 17-osios vakarą įvyksiančiame D. Montvydo koncerte nuskambės ir kiti ryškiausi atlikėjo kūriniai, kurių išsiilgusi publika.

„Per šį periodą supratau, kad buvimas scenoje yra nepalyginamas su niekuo kitu ir labai pasiilgtas jausmas. Labai laukiu pagaliau pasimatyti su muzikos išsiilgusiais klausytojais tokioje unikalioje vietoje“, – į kitą šeštadienį įvyksiantį koncertą kviečia Donatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.