Atšaukiamas vasaros festivalis „Granatos Live“

Pastarieji metai renginiams atnešė daug liūdesio. Vasarą turėjęs vykti festivalis „Granatos Live“ dėl pandemijos antrus metus iš eilės atšaukiamas. 

Asociatyvi festivalio nuotrauka.<br>G,Bitvinsko nuotr.
Asociatyvi festivalio nuotrauka.<br>G,Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2021, 2:58 PM

Organizatoriai šią žinią pranešė oficialiame festivalio feisbuko puslapyje. 

„Tai nėra lengva, bet šiandien, likus kiek mažiau nei 100 dienų iki planuoto šios vasaros festivalio Granatos Live, turime pranešti, kad jis nukeliamas į 2022 metus.

Suprantame jūsų nusivylimą ir liūdesį, nes patys jaučiamės taip pat. Vyriausybės prašėme ir ilgai laukėme atsakymų, kokie galimi renginių ribojimai šią vasarą. Bet iki šiol nėra žinoma, ar tokio dydžio renginiams kaip Granatos Live bus leidžiama vykti.

Laukti ilgiau nebegalime, nes tiesiog nespėtume suorganizuoti tokio festivalio, koks jis buvo iki pandemijos, tokio, kokį norime matyti patys bei kokio nusipelnėte jūs. Ačiū kiekvienam jūsų už kantrybę ir palaikymą. Paskutiniai metai mūsų industrijai buvo itin sudėtingi ir akivaizdu, kad šis sunkus laikotarpis nesibaigia.

Bet mes nusiteikę pakilti, dirbti ir 2022-ųjų rugpjūčio 5–7 d. Rumšiškėse jums paruošti patį geriausią visų praleistų vasarų savaitgalį. Mes labai stengsimės, kad jau paskelbti atlikėjai pasirodytų ir 2022-aisiais, sekite informaciją, apie viską pranešime.

Bilietai, įsigyti į 2020 ir 2021 metų festivalį galios ir 2022-aisiais. Jei vis dėlto nauja data netinka, per 60 dienų savo bilietus galite iškeisti į kuponus, vadovaujantis 2020 m. gegužės 13 d. įsigaliojusiu COVID-19 (koronaviruso infekcijos) paskelbto karantino sukeltų pasekmių poveikio vartojimo sutarčių dėl renginių organizavimo paslaugų teikimo vykdymui įstatymu“, – rašoma feisbuke.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.