Unikalaus grožio Palūšės valtinėje skelbiamas vasaros sezono atidarymas

Jau šį šeštadienį, Lūšių ežero pakrantėje, Ignalinos rajone įsikūrusioje „Palūšės Valtinėje“ skelbiamas vasaros sezono atidarymas, kuriame, jau tradicija tapęs vasaros pradžios koncertas su „Baltuoju Kiru“.

 Algirdas Barniškis-Blėka ir „Baltasis Kiras“.<br> M.Kiminiūtės nuotr.
 Algirdas Barniškis-Blėka ir „Baltasis Kiras“.<br> M.Kiminiūtės nuotr.
 „Palūšės Valtinė“.<br> D.Cicėno nuotr.
 „Palūšės Valtinė“.<br> D.Cicėno nuotr.
 „Palūšės Valtinė“.<br> J.Kuzmaitės nuotr.
 „Palūšės Valtinė“.<br> J.Kuzmaitės nuotr.
„Palūšės Valtinė“.<br> M.Kiminiūtės nuotr.
„Palūšės Valtinė“.<br> M.Kiminiūtės nuotr.
  „Baltasis Kiras“.<br> J.Kuzmaitės nuotr.
  „Baltasis Kiras“.<br> J.Kuzmaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 3, 2021, 4:44 PM

„Praėjusios vasaros sezonas „Palūšės Valtinėje“ buvo išties pilnas įspūdžių ir mes neketiname sustoti!“, – kalba „Palūšės Valtinės“ šeimininkas, festivalių „Bliuzo naktys“ ir „Galapagai“ prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

Jis pasakoja, kad šį sezoną, šį įspūdingą gamtos kampelį kvies atrasti vėl ir vėl iš naujo.

„Tikiu, kad poilsiaujančius Ignalinos rajone vėl stebinsime net tik skirtinga, kokybiška muzikine programa, atsinaujinančiu maisto meniu, bet jau dabar galiu pasakyti, kad pagaliau į mūsų organizuojamus koncertus atvykusiems žmonėms iš toliau galėsime pasiūlyti ir nakvynės vietas“, – džiaugiasi Blėka.

Tautvydas Paulius Augustinas „Baltojo Kiro“ koncertą čia surengs jau trečiąjį kartą. Kasmet čia vasaros sezono atidarymui atvykstantis atlikėjas teigia, kad Palūšė yra beprotiškai graži vieta su ypatinga gamta ir ežeru, kuriame ne kartą teko plaukioti. Prieš koncertus Lūšių ežero pramogomis dažnai pasimėgaujantis atlikėjas kviečia susitikti ir šį šeštadienį. „Palūšės Valtinė turi labai nestandartinį koncertinį „vaibą“, visada smagu čia groti. Būtinai susitikime!“, – sako Tautvydas.

2020 metų vasarą linguojančioje scenoje ant vandens pasirodymus surengė The ROOP, Jazzu, Vidas Bareikis, Humoro klubas, Mantas Bendžius, Gabrielė Vilkickytė, Alina Orlova, Freestarz, įspūdingai buvo paminėta Mindaugo karūnavimo diena, kuomet ant Lūšių ežero buvo ištiesta rekordinė 15 metrų ilgio Lietuvos vėliava, vasaros įkarštyje buvo surengtos ir savadarbių plaukimo objektų varžybos. Čia atvykę poilsiautojai galėjo mėgautis ne tik kultūrine, muzikine programa, tačiau ir vandens pramogomis su valtimis, irklentėmis ar pasiplaukiojimais, čia pat pakrantėje esančiais ir kitais pramoginiais laivais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.