Vasaros uždarymo festivalis M.A.M.A. vasara: su ryškiausiais šalies atlikėjais sudrebins Raudondvarį

Jau rytoj įvyks didžiausias vasaros festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“, kuris į Kauno rajoną, Raudondvarį, suburs ryškiausias scenos žvaigždes ir melomanus. Dešimties valandų renginyje savo pasirodymus surengs Justinas Jarutis, Jazzu, Vaidas Baumila, Jessica Shy, G&G Sindikatas ir daug kitų garsių grupių ir atlikėjų.

 Jau rytoj įvyks didžiausias vasaros festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“.
 Jau rytoj įvyks didžiausias vasaros festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 27, 2021, 5:55 PM, atnaujinta Aug 17, 2022, 5:31 PM

Ketvirtąjį kartą įvyksiantis festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“ žada sukurti įspūdingą vasaros uždarymo renginį, kuriame netruks žinomiausių dainų bei išskirtinių pasirodymų. Kauno rajone, Raudondvaryje, jau keletą dienų vykstant pasiruošimo darbams, šeštadienį 14 val. bus praverti vartai ir prasidės net dešimt valandų truksianti programa, kurią pristatys net 13 šalies atlikėjų ir grupių.

Festivalyje savo pasirodymus surengs vienas Justinas Jarutis, Jazzu, Vaidas Baumila, Jessica Shy, Vidas Bareikis, G&G Sindikatas, The Roop, Gabrielė Vilkickytė, Jovani, Flying Saucer Gang, Omerta, Ironvytas ir jautì.

Raudondvario dvaro teritorijoje festivalio lankytojų taip pat laukia maisto ir gėrimų zonos, galimybė čia pat surengti piknikus šeimų ar draugų kompanijose.

„Esame pasiruošę sukurti, tikriausiai, paskutinę ir didžiausią vasaros šventę nuostabioje vietoje, Kauno rajone. Džiaugiamės, kad nusimato palankios oro sąlygos, kurios leis kokybiškai užbaigti šią vasarą bei vienoje vietoje išgirsti net trylikos skirtingų atlikėjų ir grupių muzikines programas“, – teigia organizatoriai.

Organizatoriai atkreipia dėmesį, kad atvykstantys į festivalį žmonės atsakingai planuotų savo laiką, atvyktų, kaip įmanoma anksčiau, taip išvengiant eilių.

„Organizuodami festivalį skyrėme didelį dėmesį lankytojų saugumui, srautų reguliavimui ir tam, kad atvykstantys klausytojai galėtų jausti komfortiškai. Mūsų tikslas – sukurti jaukų ir tik geriausius įspūdžius paliekantį renginį“, – priduria festivalio sumanytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.